Lányok/nők! Nektek hány és milyen pizsitek van? Milyen az állapotuk, milyen gyakran cserélitek őket, selejtezitek ki, mossátok?
Figyelt kérdés
2018. márc. 27. 18:38
1/12 anonim válasza:
Nálam a pizsama kimerül egy bugyiban :"D Mondjuk van 2 "pizsamapólóm", amiket kb. hetente cserélgetek, de őket csak akkor veszem fel, amikor pl. hétvégén nincs kedvem rögtön felkelés után fürdeni és egy szál bugyiban meg nem mehetek le reggelizni meg tévézni.
2/12 anonim válasza:
Nincs pizsim. Rövid pamut nadrágban / hosszú/ trikó kombóban alszom vagy egy nagy trikóban.
3/12 anonim válasza:
Egy van, meleg és bolyhos, kék, ajándékba kaptam.
A többinek mindig elkopott a nadrágja, úgyhogy van egy csomó pizsamafelsőm, amit néha aláöltözővel vagy cicanadrággal veszek fel, ha épp mosásban van a fő pizsamám.
Nyáron pedig rövidgatya és póló, kánikulában egy szál bugyi az éjjeli viseletem.
Fogalmam sincs, mennyi időnként mosom, ha eszembe jut, de elég sűrűn.
4/12 anonim válasza:
Nulla, kinyúlt pólókat használok erre.
5/12 anonim válasza:
Most kettő van, amik kb fél évesek.
Korábban soksok éves szétnyűtt volt.
Jobb időben póló, bugyiban alszom.
6/12 anonim válasza:
Nekem nagyon sok pizsinacim van, főleg ilyen kis bundásak. Pólónak mindig párom egyik pólóját használom, vagy nagyritkán, ha nem az ő pólójában alszom, akkor egy sima egyszerű rövidujjú felsőt veszek fel. 2-3 éjszaka után mindig cserélem
7/12 anonim válasza:
4 db hosszú nadrág-hosszúujjú felső, meg 3 rövid, nyárra, bár akkor van, hogy csak egy pólóban alszom. Mind jó állapotú, kinyúlt, kopott pizsamám nincs. Amikor elhasználódik, kiselejtezem,erre kényes vagyok. 4-5 naponta cserélem, nyáron gyakrabban.
8/12 Metionin válasza:
Konkrét pizsamám nincs, kinyúltabb cicanadrágban és bővebb pólóban alszom. Télen hetente, melegben 3 naponta cserélem.
9/12 anonim válasza:
5 vagyok.
A bugyi pólót naponta cserélem, a pizsit kettő, esetleg háromszor veszem fel.
10/12 anonim válasza:
Elég sok van, selyem szatén pizsamák meg hálóingek. Imádom őket, mondhatni gyűjtöm is őket de nem mindbe alszom. Cserélgetni max hetente de van hogy naponta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!