Milyen idokozonkent cserelitek a telefonotokat?
Figyelt kérdés
Nektek fontos, hogy a hiper-szuper, legujabb legyen?2015. máj. 25. 12:22
2/14 anonim válasza:
Mivel az appok is egyre erőforrásigényesebbek, muszáj időnként váltani, de persze ez az anyagi lehetőségeidtől is függ.
Az első okostelefonomat 2012 decemberében vettem, de az már akkor is elavultnak számított. 2015 februárjában váltottam, de ez is alsókategóriás, szóval egy csúcstelefon szerintem kibír 4-5 évet is.
3/14 anonim válasza:
Engem nem érdekelnek ilyenek. A lényeg, hogy telefonálni, sms-ezni tudjak rajta.
25 éves vagyok. Eddig két telefonom volt. Az egyik 7 évig bírta, a mostani meg már 4 éves.
4/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.
2015. máj. 25. 13:05
5/14 anonim válasza:
Az eddigi cserék közt 3-4 év telt el általában. Nem érdekel, hogy mindig a legújabb legyen.
6/14 anonim válasza:
Nem cserélem, akkor veszek újat, ha az előző már tönkrement. De a mostani telefonom is 19000 Ft-os, tehát nem a legdrágább.
7/14 anonim válasza:
Addig nyúzom, amíg ki nem kipurcan szegényke:D Csak utána váltok függetlenül attól milyen újabb cuccok jönnek ki..
9/14 anonim válasza:
3-4 évente, bár most legutóbb egy elég erős telót vettem, szóval akár még több évet is kibírhat.
10/14 anonim válasza:
Nokia 6610i-m 10 év után lett lecserélve tavaly, mert okostelefonra váltottam, de egyébként még tök jól működött. A mostani Samsungom is örülnék ha kibírna 5 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!