Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Temetésre mehetek ebben a...

Temetésre mehetek ebben a cipőben szerintetek? 33 N

Figyelt kérdés
[link]
2019. márc. 21. 10:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
17%
Jesszusom! Miért ne mehetne? Aki más cipőjét/ruháját nézi egy temetésen, vagy bárhol az inkább magáról állít ki minőségi bizonyítványt. Akár pirosban is elmehetsz, mert nem az a lényeg, hogy mi van rajtad. Nem kell azzal foglalkozni, hogy ki mit néz, mit gondol Volt egy rokonom, aki azt kérte, hogy színesben menjünk. (57 F volt) Egyébként ez a cipő tökéletes!
2019. márc. 21. 12:54
 12/34 anonim ***** válasza:
25%
Miért ne mehetnel? Simán
2019. márc. 21. 13:32
 13/34 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell elegáns, se magassarkú. De ez nem oda való a vastag fehér talpával.
2019. márc. 21. 13:32
 14/34 anonim ***** válasza:
17%

"De ez nem oda való a vastag fehér talpával"

Jézusom...

2019. márc. 21. 13:36
 15/34 anonim ***** válasza:
73%
Mehetsz, de nem illik. Ha nem kértek külön mást, akkor elegáns öltözék való egy temetésre, ez a holdjáró nem az (ezt nem fikázásból írom, én is hordok ilyet). Tiszteld meg az alkalmat pl egy lapos balerinával vagy bármilyen női alkalmi cipővel, magassarkú nem muszáj, pláne ha nem is vehetsz.
2019. márc. 21. 13:39
 16/34 anonim ***** válasza:
16%
"Tiszteld meg az alkalmat lapos balerinával"...LOL :DDDDDDDDDD Na persze, peeerszee :DDD Te jó ég, mennyi sznob idióta, belső értéket még csak hírből sem ismerő ember osztogatja az észt :DDD
2019. márc. 21. 13:49
 17/34 anonim ***** válasza:
81%

Fúj. Komolyan, 33 évesen leragadtál egy kis tini agyi szintjén? Bár kétlem, hogy 33 éves lennél, kérdésed és válaszod alapján. Válaszod is egy megsértődött kislány viselkedése. "Oké, amúgy sem akartam menni..."

Ki mondta, hogy magassarkúban kell menni?

A cipőboltok tele vannak lapos talpú fekete cipőkkel.

Ez sportos cipő, amit linkeltél.

2019. márc. 21. 13:57
 18/34 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem simán mehetsz. Az utóbbi temetéseken én kék-zöldbe is láttam embereket menni. A lényeg,hogy fekete, és felül elegánsabb legyél. Senkit se fog érdekelni olyan szinten, hogy ebbe belekössön. Amennyiben az ízlésemnek megfelelne ez a cipő, én biztos felhúznám. A legutóbbi temetésen amin voltam fekete gumicsizma féleségbe mentem, mert rohadt nagy volt a sár, magassarkúba ezért nem fogok elmerülni és bénázni, a jelenlét számít.
2019. márc. 21. 14:39
 19/34 anonim ***** válasza:
79%
Hát én biztos megsértődnék, ha az én temetésemben jönnél ilyenben. A következőre már meg sem hívnánk.
2019. márc. 21. 14:55
 20/34 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem vannak alkalmak amikor igenis erőt kell vennünk magunkon, főleg felnőttként és megadni a módját. A hagyományok szerint ilyenkor illik kicsit kiöltözni, és kész. Nem szabad mindig a kényelem mellett voksolni, ezzel tiszteled meg az illető emlékét hogy sötét ruhában jelensz meg, alkalmian.

Asszem ezért látok egyre több kölyköt iskolai ünnepségen fekete farmer, fehér tesipóló, tornacipő kombóban.

2019. márc. 21. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!