Temetésre milyen cipőben menjek?
Nem tudom, van-e fekete csizmád vagy cipőd... Én válogathatnék is, mert van egy szép fekete cipőm (de nem kiscipő, hanem rendes) s fekete acélbetétes bakancsom is. Bár ha nem lenne más, sárba felvenném a fekete-homokszín túrabakancsomat is, nem lehet a fellépőcipőmben pipiskedni ilyen körülmények között... Speciel én az elsőt, a normál, szép fekete cipőmet választanám, mert az végülis megfelel elegáns ruhához. (Bár a kórusvezetőmnek más volt a véleménye egy fellépésen... De nem mondták, hogy kötelező a kényelmetlen, apró fellépőcipellőcske... Temetésen maximálisan megfelelne, az bizonyos, szép cipő.)
Tornacipőm nincs, de nem is venném fel még ahhoz sem, hogy szaladjak egyet a dűlőben, az nekem temetésre olyan nagy ívben kizárt, hogy el se tudom mondani.
Ha minden kötél szakad, akár fekete se legyen a cipőd, ha egyszer nincs, de tényleg ne kockáztass a nagy sárban kiscipővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!