Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Temetésre milyen cipőben menjek?

Temetésre milyen cipőben menjek?

Figyelt kérdés
Nagynénémet temetik hamarosan. :( Fekete kabát és kosztüm lesz rajtam, amihez elegáns cipő illene. A gond az, hogy kis vidéki temetőről van szó, ahol ilyenkor mindig nagy a sár. Szép cipőben kb. járhatatlan, bakancsban meg azért mégsem kéne temetésre menni... Mit javasolnátok?

2016. nov. 21. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Fekete tornacipő? Jó ez lehet hogy hülyén hangzik, de nincs jobb ötletem... Amúgy úgysem a cipődet fogják nézni.
2016. nov. 21. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, van-e fekete csizmád vagy cipőd... Én válogathatnék is, mert van egy szép fekete cipőm (de nem kiscipő, hanem rendes) s fekete acélbetétes bakancsom is. Bár ha nem lenne más, sárba felvenném a fekete-homokszín túrabakancsomat is, nem lehet a fellépőcipőmben pipiskedni ilyen körülmények között... Speciel én az elsőt, a normál, szép fekete cipőmet választanám, mert az végülis megfelel elegáns ruhához. (Bár a kórusvezetőmnek más volt a véleménye egy fellépésen... De nem mondták, hogy kötelező a kényelmetlen, apró fellépőcipellőcske... Temetésen maximálisan megfelelne, az bizonyos, szép cipő.)

Tornacipőm nincs, de nem is venném fel még ahhoz sem, hogy szaladjak egyet a dűlőben, az nekem temetésre olyan nagy ívben kizárt, hogy el se tudom mondani.

Ha minden kötél szakad, akár fekete se legyen a cipőd, ha egyszer nincs, de tényleg ne kockáztass a nagy sárban kiscipővel.

2016. nov. 21. 14:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ggumicsizmaban marmint normalis szepben
2016. nov. 21. 14:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Most divatosak ezek a ferfiasabb alkalmi cipok, en olyanban mentem. Lakk cipo, lapostalp, fuzos. A fene se nezi amugy, meg ugyis sirni fogsz. Nem szamit semmit.
2016. nov. 21. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Fekete cipő az a lényeg hogy fekete legyen.
2016. nov. 21. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!