Magassarkút viselő lányok! Ilyen cipőben nehéz járni?
Eddig csak telitalpút hordtam, másban csetlek-botlok, és még fáj is a lábam. Ezt a fajta sarkat viszont még nem próbáltam, de nem tűnik annyira ijesztőnek, mint mondjuk egy keskenyebb sarok.
Tapasztalat?
Kíváncsi voltam de sajnos nem tölti be, hogy pontosan milyen csizmára gondolsz.
De ha van egy pici platformja és vastagabb a sarka akkor könnyű benne járni.
Nekem zárt cipőknél a fűzősek vannak előnyben. Vékony a lábfejem, a sima cipzáros cipők lötyögnek és nem tudom őket szépen viselni.
Én se tudom, melyikre gondolsz pontosan. Amit belinkeltél, ez csak egy keresés általában csizmákra, amelyek között van mindenféle sarkú...
De kis gyakorlással nem olyan nehéz járni még egy tűsarkú csizmában sem. Az meg, hogy megfájdul tőle a lábad, nem is feltétlenül a sarok magasságától vagy vékonyságától függ, hanem a cipő kialakításától, attól, hogy mennyire kényelmes. Nekem sokszor laposban jobban megfájdul, mint egy kényelmes, bejáratott magas sarkúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!