Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen gyakran veszel fel...

Milyen gyakran veszel fel olyan ruhát, ami nem a kedvenced?

Figyelt kérdés

Megpróbálom érthetően kifejteni mire gondolok. Nekem a ruhatáram kb. fele olyan ruhákból áll, amiket annyira nem szeretek. Picit nagy nadrág, nem teljesen a stílusomhoz passzoló mintás felső stb.

Nektek kb. hány százaléka a ruhatárotoknak olyan ruha, amiben 100%ig csinosnak érzitek magatokat, hozzátok illik, nem válnátok meg tőle, csak ha tönkre megy, stb. És kb. mennyi az, amit csak azért hordtok, mert épp nincs más tiszta, vagy nincs kedvetek a "csinosat" (kinek mi, lehet ez sportos is, ha abban érzed jól magad) felvenni, mert semmi extra helyre nem mentek...

2019. márc. 20. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Én az ilyen ruhadaraboktól minnél elöbb megszabadulok. Amiben nem érzem jól magam, azt nem hordom. Akkor se ha szinte csak az tiszta.

Tudatosan kell vásárolni és akkor nem lessz ilyen probléma.

2019. márc. 20. 11:38
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Mindegyik ruhámat hordom,igaz a nadrágon kìvűl semmiből nincs 10 db.Csak azt veszem meg ami tetszik.Ha már csúnya,kopott,akkor befogom otthonra,ha már lefoszlott rólam,akkor megy a tűzre.Igaz majdnem minden hónapban kell venni valamit,de több éves cuccokat cserélek le.Egyedül bugyiból van több tucat.
2019. márc. 20. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Csak olyan ruhát tűrök meg a ruhatáramban, amit szeretek és a stílusom/méretem. Így ugyan nincs sok ruhám, de ami van, az mind kedvenc.

Ami valamiért már mégsem jó/nem tetszik, azt eladom.

Utoljára kamaszkoromban voltam így, mikor még azt kellett hordanom, amit a rokonok lepasszoltak, ha tetszett, ha nem.

Olyankor inkább kimostam minden este a kedvencemet, csak ne kelljen valami nem összeillő vagy "nem szeretem" darabot viselni.

2019. márc. 20. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Adományozd el ezeket a darabokat akkor nem lesz lelki ismeret furdalásod. Vagy próbálkozz más összeállításokkal lehet hogy egy nem szeretett darab egy másikkal jól néz ki.
2019. márc. 20. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Vannak ilyeneim. Ezeket anya vette. Beadogatom h&m ruhagyűjtőbe. Már intimissimibe is lesz ilyen.

Aztán veszegetek újat.

De csak azt hordom, amit szeretek. A többi csak áll a szekrényben

2019. márc. 21. 06:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Sosem veszek fel mert csak kényelmeset, csinosat viselek, ami nem jön be attól megszabadulok.

F/42

2019. márc. 21. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:

A ruhatáram 10%-a ilyen, “nem kedvenc:D” tehát minden 10. ruhadarab.

Olyan 2-3 hetente 1-szer veszek fel ilyet. Sportosabbak, egyszerűbbek a többinél. Nem megyek extra helyre és így legalább változatosabbnak érzem az öltözködésem.

N24

2019. ápr. 15. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!