Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Széles a csípőm, vastag...

Széles a csípőm, vastag kicsit a combom, van úszógumim, a mellem közepes. Milyen bikinit vegyek?

Figyelt kérdés
Csak azt ne írjátok, hogy az ilyen inkább ne is menjen emberek közé...:)
2010. júl. 3. 12:36
 1/4 anonim ***** válasza:

A széles csípőre sortos bikini a legjobb,de az meg vastagítja a combokat:/

Szerintem legjobb lenne egy "magasan kivágott" alsó,esetleg megkötős fazon,és egy szivacsos,háromszöges felső.

Egy ilyesmi:

[link]

Látod,neki is vastag a combja:)

[link]

2010. júl. 3. 13:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszike a segítséget. Na, az nem hiányzik, hogy még vastagabbnak látszon a combom :D
2010. júl. 3. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Széles csípőre semmiképp ne vegyél kötős bugyit. Nekem is széles a csípőm, és ma próbálgattam bikiniket, és a kötősekben olyan voltam, mint egy tehén, pedig más baj nincs az alakommal. A rövidnadrágos tényleg vastagítja a combot, szóval azt se. Szerintem a franciabugyis szabású alsós a legjobb választás, az a csípődet is eltakarja, mert oldalt kicsit szélesebb, és a combod sem tűnik majd vastagabbnak. Felsőből pedig egy kicsit szivacsosabbat, és nyakban megkötőset, mert az emeli, és ezáltal optikailag nagyítja a mellet, és akkor a hangsúly ott lesz, nem a pocidon vagy a csípődön. :)
2010. júl. 3. 19:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is. :)
2010. júl. 4. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!