Hol lehet venni fűzőt? És kiknek áll jól? Nekem széles a csípőm, és van egy kis úszógumim. JÓl állhat nekem is?
Szerintem fel kell próbálni egyet, addig nem tudhatod. Én vékony vagyok, normál testalkat, semmi különös... mégsem áll jól egyik sem. És nem is bánom mert 1-2 nap próba után azt mondtam én ebben megfulladnék... rettenetes. Pedig meg sem volt húzva csak alig.
Neten sok helyen lehet rendelni, google. Boltot nem tudok mondani de ha arra rákeresel találsz biztosan a közeledben.
extil.hu
corset4you.com
corsets-uk.com
fairygothmother.com
bibianblue.com
stb., stb.,
Jól állhat, persze, a valódi acélmerevítős fűzőknek az a lényege, hogy szépen formáznak és összehúznak (fogyni is jól lehet velük). Amit nem ajánlok, azok a vaterás-teszveszes-ebayes műanyagos, kínai utánzatok, na azok egy típusú nőn állnak jól: a közepes/nagy mellű, vékony derekú, széles csípőjű típuson :) + nagyon hamar tönkre is mennek, mert rossz minőségűek. Egy szép, tartós acélossal viszont nem lőhetsz mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!