Milyen fazonú nadrág áll ízlésesen egy széles csípőjű, nagyobb fenekű lánynak?
Figyelt kérdés
Eléggé széles a csípőm,amihez a derekam meglehetősen keskeny,szerencsére szép a hasam,nem oda hízok.Milyen farmer mutatna rajtam csinosan?Hogy öltözködnek azok,akiknek ilyen alakjuk van?2011. szept. 1. 14:28
1/2 anonim válasza:
Egyenesszárú nadrág, ami nem olyan nagyon bő, esetleg enyhén trapéz, és magasabb szárú, de függ a magasságodtól is.
2/2 anonim válasza:
Ahogy első írta, én is a "bootcut" (ez a szűkebb egyenesszárú) fazont hordom, magassarkú/telitalpú cipővel mert elég alacsony is vagyok. Elég sokat lehet így "csalni", egy kis optikai tuning :)
De van még a "flare" (ez a bő egyenesszárú) fazon is, azt is kipróbálhatod.
A csőgatya rajtam iszonyatosan áll, szóba sem jöhet, hiába a divat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!