Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány centis vádlim kéne...

Deku-kun kérdése:

Hány centis vádlim kéne legyen, mint fiú hogy superskinny farmert vegyek fel?

Figyelt kérdés
Gondolom nem néz ki túl jól ha kicsi a vádlim ilyen farmerrel
2019. márc. 12. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
A superskinny sehogy se néz ki jól pasin, szal kb mindegy mekkora a vádlid
2019. márc. 12. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
Osztom az első válaszoló véleményét. Ne vegyél fel ilyen farmert. H..lyén néznél ki benne. Számomra, bocsi, de nagyon b..zis egy ilyen pasin.
2019. márc. 12. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
21%

Ne törödj a két elsővel csak azért sértegetnek mert fiú vagy!

Ha lány lennél jönne a megmondó ember miszerint mindenki azt vesz fel amit akar...

Búzás meg a térdnadrág mivel a melegfelvonuláson abban voltak az érintettek!

A két első kommentelő szerint egy férfinek csak egyféle nadrág való nehogy különbözzünk egymástól! Gratula!

Én vastagabb lábat ajánlanék neked, nem tudom milyen a testalkatod én 24 éve testépítek és én is super skinnyt hordok nagyon jól nyúllik ezért kényelmes és kihozza a munkám gyümölcsét...

F/42

2019. márc. 13. 08:19
 4/4 anonim ***** válasza:
34%
Vékony lábon jól áll a passzos nadrág, nem csak farmer, leggings, jeggingsek is, sokkal fiatalosabb mint a bő. Aki szerint bzis a passzos, az hülye korlátozott.
2019. márc. 13. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!