Ti mit gondoltok arról, amikor egy fiú térnél lukas farmert hord?
Azért nem férfit írtam, mert ezt inkább a 14-20 éves korosztalynal látom csak.
Az már csak hab a tortán, ha ez a nadrág
- szűk is, és a srácnak hurkapálca lábai vannak (amiről jó, nem tehet, de ezek a nadrágok szörnyen kiemelik. Olyan, mint egy auschwitzi menekült).
- ha a lukon nem csak a terdakalacs, hanem majdhogynem egészen csípőig ki van szabva. Jóformán épphogy nem látszik ki az also gatya
- tél van. Ez a legjobb, ma is láttam. Nem fagynak le a golyók?
Aztán hogy egy személyes történet is legyen, az zebra túloldalán álltam múltkor, vártam hogy zöldre váltson. Szemben velem két ilyen lyukas nadrágú gyerek (kB 18 lehettek), és abban egy percben amíg forgalom volt, egyszerűen kitört belőlem a nevetés.
Jó, ha már így alakult, már át is szóltam, hogy "mi van? Kitérdeltétek valahol?"
Igen, ez.. Nem volt felnőtt emberhez méltó, kicsit bánom is utólag, de akkor jól esett, bár kissé túlzásba estem.
Számomra nagyon femininnek a mai srácok, egyre nagyobb divat hogy női ruhákat hordanak.
Most csak azert tettel fel egy kerdest, hogy fikazz masokat?
Nem gondolok roluk semmit, nem az en dolgom, mindenki ugy oltozkodik, ahogy akar.
Neem nem állt szándékomban fikázni, csak most úgy gondoltam megkerdezek másokat is. Leírtam az én véleményem, kíváncsi vagyok másokéra is.
Neked van esetleg ilyen nadrágod?
Mondjuk a lyukas farmer nem jön be, de ez a stílus igen. Tök jól néznek ki, idén én is ilyen páwa(?), piperkőc, fiatal fiú leszek. Komolyan.
22/f
1. vagyok, es nincs ilyen nadragom, tini koromban volt tobb is, de mar valtozott a stilusom :) nem hordok mar ilyet evek ota, es se most, se akkor amikor terden szaggatott nacit hordtam, sosem unatkoztam annyira, hogy masok nadragviselete kosson le
21/L
Esre hastak a biciklivel.
Nyugodtan ki is lehet őket röhögni, másból nem értenek. Azt hiszik menők, hogy ilyen ostobák.
12-15 éves koromban hordtam szakadt nadrágot, akkor nagyon alternak és cikinek számított még. akkoriban összesúgtak a középkorúak, az idősek is a hátunk mögött még, ha ilyenben mentünk ki az utcára :D kaptuk a szégyenteljes pillantásokat, az "anyukádékat égeted, azt hiszik majd, nincs pénzetek rendes nadrágra" beszólásokat :D
most már lassan 26 évesen fel nem venném. egy azért, mert nagyon fázós lettem így "öregségemre", a másik meg az, hogy már kinőttem belőle. nem nagyon állnék már le szakadt nadrágos sráccal, ha erre vagy kíváncsi. nem lettem kosztümbe csomagolt és konszolidált én sem, de ez nekem már nagyon nem jön be. :D lányokon sem, fiúkon meg főleg nem, mondjuk van olyan helyzet, ahol el tudom képzelni (punk koncertek, fesztiválok, rockerek, punkok viseletében teljesen helytállónak vélem), de az esetek többségében arra gondolok, hogy mennyire fázhat benne télen az illető lába :D
Őszintén, én is azon a véleményen vagyok, hogy mindenki úgy öltözködik, ahogy a lelke boldog és jól érzi magát, mert egyszer élünk...de!
A személyes véleményem nekem is az, hogy nagyon nőiesek a mai fiúk mind viselkedésben, mind öltözködésben. A felkontyolt hosszú, kiszőkített haj, a koptatott nadrág, a földig érő hosszított pulcsik, nekem sajnos mind elveszi a kedvemet az ismerkedéstől.
Nyilván régen is voltak nőiesebb darabok, de valahogy azok is férfiasságot sugalltak...a mai fiúdivat viszont sajnos nem. Legalábbis bennem lelomboz mindent, de ez csak az én privát véleményem.
Szintúgy vagyok a koptatott farmerrel, szerintem igénytelen...
de a sors mindig megbosszulja, az a pasi, aki megtetszett nekem, az is ilyet hordott múltkor a randin, pedig álmomban nem gondoltam volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!