Harisnya kedvelö lányok, milyen harisnyát viseltek a legszívesebben?
Figyelt kérdés
Kort is légyszi.
16/l
2019. márc. 6. 21:42
11/22 anonim válasza:
Az egyik hetes elárulja.
Karonülős koromban az oviban és ált. Iskolában mindég bordá pamut harisnyát adtak rám a szüleim és azután utáltam meg hogy egyszer felpróbáltam a nejlont ami nem csúszik le nem ráncosodik,gyürődik és van tartása ahogy a lábra simúl, feszűl, ellenben a másikról ezt nem lehet elmondani és a géprongy csupán hasonlatként illik rá vagy akár arra az egyre jó.
12/22 anonim válasza:
Leginkább nylon harisnyákat szeretem a feketéket, de attól még lehet mintás ha nem egy nagyon színes pólót veszel. Amúg itt egy jó oldal, lehet szép darabokat találni, csak kersesni kell:)
14/22 anonim válasza:
Érdekes Heteske rajtam nem gyürődik és rólam nem akar le csúszni a pamut hari, sőt még olyan bordás harisnyám is van, de teljesen tökéletesen simul a lábamra, imádom hordani. A nejlon zacskót meg akkor még hagyom neked:)
15/22 anonim válasza:
azért van különbség az akkori bordás pamutharisnya meg a mostani pamutok között. ha csak a bordás lenne ma, én se hordanám
16/22 anonim válasza:
Oké rekadora akkor hagyd még nekem a nejlonzacskót ami elegánsabb is.
Ezt mondjuk elfelejtettem közölni.
17/22 anonim válasza:
Világosabb testszínű harisnyákat szeretem,márkában pl a Bellinda fly15
18/22 anonim válasza:
A "Kort is légyszi" a legjobb :-)
19/22 anonim válasza:
20/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!