Fekete ruhához milyen színű harisnyát?
Figyelt kérdés
Szalagavatóra vagyok vendègként hivatalos. Fekete rövid ruhàban és fekete boka magassarkúban leszek. Ehhez ti fekete vagy testszínű harisnyát vennétek fel?2019. jan. 19. 19:20
1/9 anonim válasza:
Mind a kettő színű harisnya teljesen jól megy. :)
2/9 anonim válasza:
Én testszínűt vennék fel, hogy ne legyél túl fekete. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Mindenkinek ment a zöld kéz!
2019. jan. 20. 08:32
5/9 anonim válasza:
Én vékony feketét vennék, ami kb. 15-20 denes. Így nem leszel nagyon egybe függő fekete. Nekem valamiért nem tetszik a fekete csizma testszínű harisnyával. :)
6/9 anonim válasza:
Én is fekete színűt vennék fel. Valamiért szerintem az sokkal elegánsabb.
7/9 anonim válasza:
Mekkora gond ez a khúrva harisnya a nőknél!
Még egy pasit sem láttam itt rinyálni hogy milyen zokni/harisnya passzolna ehhez meg ahhoz a ruhához.
8/9 winR válasza:
Valami szép testszínűt vegyél. Ajánlom a Calzedonia Matt harisnyáját, nagyon szép, jó anyagból van.
9/9 anonim válasza:
15 vagy 20 DEN-es legyen, igazából mindkettővel jó, de én is a feketét mondanám inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!