Nem egészen randi lesz, mert jön két barátja is, de nem tudom, hogy vehetek-e ehhez a ruhához combfixet, vagy inkább húzzak harisnyát?
Erről a ruciről lenne szó, talán minimálisan rövidebb szoknya résszel:
Utálok harisnyát hordani, de beütöttem a lábam, és van rajta egy nagy, kb két tenyérnyi lila folt, viszont egy 20 denes combfix már egész jól elrejti.
Mivel rövid a ruha, hiába veszek hozzá harisnyatartót néha egy ici-picit kilátszik a combfix csipkés része, ráadás nem kettesben megyünk, szóval nem szeretném, hogy a barátai a combomat stíröljék :D jobb lenne a harisnya mellett maradjak?
Vagy kár ezen izgulnom, mert a barátom barátai tekintettel lesznek rá és nem rám csorgatják majd a nyálukat? :D
"Vagy kár ezen izgulnom, mert a barátom barátai tekintettel lesznek rá és nem rám csorgatják majd a nyálukat? :D"
Légyszi nekem is adj már egy kis önbizalmat! :D
Nekem a csipkés combfix nemigazán bulira való viselet. Csábító fehérnemű inkább- kettesben a pasiddal..
Ha bulizni mentek semmiképpen nem vennék fel ilyet a helyedben, nem is hinném,hogy annyira nagyon kényelmes viselet.
Nyár van ,vegyél fel valami olyat, amiben nem látszik az, amit rejtegetni akarsz.
Igazából már eldöntöttem, hogy ebben megyek ha törik ha szakad:D csak az a kérdés, hogy melyiket vegyem hozzá.
Vacsorázni megyünk, nem olyan puccos helyre, utána a srácokat ismerve biztos beülünk valahová iszogatni.
1, Csak bízz magadban:)
2,5, Igen engem zavar, próbáltam már alapozót tenni rá, de az nagyon bénán néz ki.. :D
3, Nem értem mitől lenne kényelmetlen? Általános iskolában viseltem utoljára harisnyát, azóta mindig combfixet veszek fel szoknyákhoz, sokkal kényelmesebb ráadás praktikus is.
Jajmár... ha szexi akarsz lenni a néha kivillanó combfixeddel, akkor vedd fel nyugodtan!
Ha tényleg nem akarod, hogy mások is lássák, akkor meg harisnya. Ennyi.
Egy ilyen hatalmas kék folt azért elég ciki.
Az fel sem merült, hogy nadrágot vagy hosszú ruhát vegyél fel?
Nincs olyan vastag combfix, amin nem látszik át a folt, egy ilyen vastag harisnyában meg be fog izzadni a...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!