A pasikat miért nem látni mostanában ilyen szabású nadrágokban?
miért erőltetik annyian magukra az ilyen testhezálló nadrágokat amitől mindegyiknek NŐI hatású segge meg lába lesz?
annyira szerettem régen ezeket a laza farmeros srácokat,ma meg már alig látni őket :(
"A férfi láb nem épp az a szexi testrész amit így kikéne emelni"
Ez mekkora hülyeség...:'D Mi bajod van a férfi lábakkal, mitől nem szexik a jó férfi lábak? Tudtommal az emberek az emberekhez vonzódnak...hogy az anyámba lehet egy emberi testrészt taszítónak tartani? Ez ilyen lábfóbia fíling...
21-el egyetértek mivel egy férfi és jómagam is nem azért izzadok a konditeremben , hogy dugdossam munkám gyümölcsét, ez esetben a lábamat!
22.
Szerinted pedig egy férfinek csak szigorúan megszabott egy méretben szabad járkálni? Se nem szűk se nem bő?
Eléggé konzervatív jellem lehetsz!
Ha a skinny kényelmes akkor magamért viselem és nem a fajtád miatt!
23-as
Ja, hogy te is ilyen testképzavaros vagy, aki másoknak edz és öltözködik.
Én lennék testképzavaros?
Kétlem nem inkább a 22-es az aki csak egytípusú nadrágot kultivál mert a másik kettőnél mit szólnak az idegenek?!
Én magamnak öltözök nem másnak, de ezt írtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!