A pasikat miért nem látni mostanában ilyen szabású nadrágokban?
miért erőltetik annyian magukra az ilyen testhezálló nadrágokat amitől mindegyiknek NŐI hatású segge meg lába lesz?
annyira szerettem régen ezeket a laza farmeros srácokat,ma meg már alig látni őket :(
Hát szerintem nagyon gàzul néz ki ez a fazonú farmer, ahogy a super skinny férfi farmerek is gázak.
Az arany középútat preferàlom. Nem is tramplis ès nem is b*zis.
Egyrészt nagyon gusztustalan, mikor esős vagy latyakos időben jól feltörlik vele az utcát, aztán térdig tiszta sár.
Másrészt, bár nem pártolom én sem az ilyen durván szűk nadrágokat:
Be kell látni, hogy ennél rosszabb is volt:
A férfiak szűk naciban és tunikában nem új keletű dolog.
(Neki külön imádom a kis bojtjait.)
11.
Szóval a te meglátásod szerint csak azért mert valaki férfinek születik csupán egy méretet szabad hordani!
Hát ne haragudj de én pont leszharom hogy egy idegennek mi a véleménye arról ha nekem a super skinny a kényelmes!
És tudod melyik nadrág a búzás? A térdig érő.
Ugyanis a tvben mikor közvetítették a melegfelvonulást a melegeken az volt.
Gondolom te is azért írtad a skinnyre hogy búzás mert a melegek viselik.
Pedig mint a példa mutatja nem azt hordják és ha párhuzamot akarok vonni akkor a térdnadrág az!
ez a nadrág sima regular fit, ennél van bővebb is a loose fit
én hordok ilyet, mert kényelmes
plusz sokkal jobban lehet bennük mozogni mint a skinnykben
pl deszka, görkori
Hát én se venném fel azt a nadrágot sose. Maga a nadrág már (véleményem szerint) sz@r stílust hoz maga után. Ilyen bő nadrághoz bő felső kell, különben nyomorékul nézel ki. És ha minden bő rajtam, és úgy körbeleng, akkor úgy érzem hogy szemetes zsákba bújtam, esetleg azt sem tudom megmondani h van-e egyáltalán rajtam valami :P Szűk nadrághoz sokkal jobban lehet öltözni. Mehet hozzá vékony, vastag anyagú, szűk illetve bő szabású fölső is. Pulcsi, póló, hosszú ujjú, kardigán, bomber jacket, hosszú kabát, rövid kabát, bőr dzseki, pufók dzseki, ing, trikó stb., tényleg bármi.
A válaszokat elnézve szinte mindenki egy kalap alá vonja a skinny, super skinny, és a cicanadrágokat.
Had segítselek ki (szabást nézzétek, ne az anyagot és a mintát).
Skinny nadrág:
Stílusos, egyáltalán nem nőies, tökéletesen lehet hozzá öltözni. Vékony, enyhén zsíros, izmos lábhoz egyaránt megy. Bármilyen kategóriába eső felsőt fel lehet venni hozzá.
Super skinny
Itt kezdi el minden konzervatív ember elveszteni a fejét. Fiatalabb korban teljesen elfogadható viselet szerintem. Stílusos, szintén remekül lehet hozzá öltözni (minden a felsoroltak közül), de természetesen nem mindenkinek áll jól, viszont ez már nem a nadrág hibája. Ha a viselője nem bírja megítélni, hogy jól áll e neki vagy sem, akkor az az ő baja. Szintén az h b*zis e vagy sem, az megint csak attól függ h az ember hogyan néz ki, mivel, hogyan hordja és milyen színű. Véleményem szerint egy fiú ne hajtsa fel egy ilyen nadrág bokáját.
Amúgy mondjátok meg, hol van ezen a képen a modellnek nőies segge? :'D
Cica-, AKA jóganaci
Ez az amit már nem látsz férfin, kifejezetten nőknek szól, de hasonló szabású téli futónadrágot viselő férfit se vetek meg ha ilyet hord, nekem is van ilyen.
A kérdező remélem ki tudja szűrni a szükséges infót az első bekezdésemből a kérdésére :D
Ha szerinted egy bő nadrág jobb (nem azt mondom h nem jó) mozgékonyságot biztosít, mint egy szűk nadrág, akkor vagy nem hordtál még olyat és sztereotípiára építesz, vagy rossz méretet próbáltál ki. Én bicikliztem, gördeszkáztam, görkoriztam és parkouröztem super skinny nadrágokban, teljesen jó mozgékonyságot biztosít. Nem akad bele semmibe, nem lépek rá, nem lépnek rá, szabad vagyok benne mint a madár :D
De ha neked csak az a kényelmes, akkor tisztelem a véleményed :)
17-es!
Végre egy értelmes ember aki úgy látja a ruhákat ahogy kell.
Csupán a jóga nadrágra reagálnék annyit hogy ha egy férfi jógázni megy akkor mi a helyzet? Neki nem jár a szabad mozgás a gyakorlatok közben?
ezt úgy mondod mintha a jóganaci lenne az egyetlen dolog amit jógához lehetne hordani, csak mert benne van a szó "jóga".
Én jógához dropped crotch nadrágot használok, barátom meg csak egy sima tornanacit, mind2ben remekül lehet mozogni, de kinek mi kényelmes. Szerintem a jóganadrág az már nagyon feminin.
19!
Mert úgy volt írva hogy a jóganacit csak nők használhatják.
De jól írtad mindenki azt visel ami neki kényelmes, viszont akkor a 17-nél zavar van mert ő úgy fogalmazott hogy “ ez az amit nem látsz férfin “
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!