Férfiaknak tényleg gáz rövid ujjú ing?
12-es vagyok:
Ez nem olyan, mint hogy nekem nem tetszik a kék szín, hanem a rövidujjú ing gáz. Idétlen, mint a magassarkú sportcipő. A kérdés ez volt, hogy gáz-e, szerintem igen, én azt gondolnám, hogy esetlen aki ilyet vesz fel és nincs érzéke az öltözködéshez. De nem olyan atomgáz, hogy leégjen az arcom, ezer rosszabb van, nem nézem meg, csak szép csöndben leolvasom magamnak ha valakin ilyet látok, bár én nem nagyon láttam ilyet mostanában senkin.
Jó sokan lepontozták :D pedig kihangsúlyoztam, hogy hordja mindenki, ami neki jól esik, hajtsa fel a gallérját is akár, úgy az igazi. Ez egy vélemény, a kérdésre válaszoltam.
ja és 19-es: az elegánsnak szánt rövidnadrág is gáz :D
különben pont aki miatt fel lett téve a kérdés, egy stílustanácsadó, és öltözködési etikettel foglalkozik, szerintem inkább lehet az ő szavára adni, mint bárkiére név és arc nélkül
A stílustanácsadókat talán hagyjuk...
Nekik minden jó, ami 5 éve gáz volt és viszont.
18-as, hol mondanál ellent magadnak?
Nincs olyan, hogy egy ruhadarab általánosságban, alkalomtól függetlenül, bárki által hordva gáz.
Legfeljebb olyan, hogy valakinek nem tetszik, vagy sokaknak nem tetszik, de képzeld el, nem mindenki akar a többségnek megfelelni.
Ha neked nem tetszik valami, mondd azt, hogy "nekem nem tetszik". Ha a környezetedben senkinek sem tetszik, mondd azt, "nem ismerek olyat, akinek ez tetszene".
De ettől nem lesz gáz.
Sztem egy stílustanácsadónak se az a dolga, hogy annyit mondjon: "ez gáz". Mondja azt, hogy "most nem ez a divat, és neked amúgy sem állna jól, szóval ne hordd". Persze kifejtve, hogy miért nem áll jól neki, és esetleg mit tehetne, hogy jól álljon. Valahol ez lenne a tanácsadásnak a lényege.
Azt, hogy "ez gáz", a gyakorikérdéseken is megtudhatod ingyen, azért felesleges pénzt kiadni :D
https://www.youtube.com/watch?v=gnOxbmzgvIg
Ez az adás pont erről szólt és az egyik kolléga meglehetősen stílusosan viselte a fehér zokni és a rövid ujjú ing párost. Tudta hordani és benne volt az egyénisége. Nem tudom ebben mi a gáz...
Ez nem divat kérdése. Amikor valaki abba a helyzetbe kerül, amikor arról kell meggyőzni másokat arról, hogy adjanak neki pénzt, akkor rájön miért nem jó. Lehet ez magasabb beosztásba megpályázása, vállalkozás vagy csak valaminek az eladása.
A vállalkozói és egyéb vezetői körök fejében egyből megszólal a vészjelző, ha meglátják rajtad.
Igen, lemehetsz boltba vele. Azt csinálsz amit akarsz, amíg nem akarsz másoktól pénzt, vagy jól öltözöttnek tűnni.
Miért árulnak ilyet a boltok? :) Pénzért? Kihagyna ki egy ilyen ziccert? Csak az, akinek már amúgy is elég pénze van és ciki lenne erre a piacra forgalmazni.
Utolsó!
Csepella Olivért beírod a keresőbe és több képet is dob róla rövid ujjú ingben. Több mint 7 millió forintot kapott az emberektől közösségi finanszírozás keretein belül a képregényére. Normális emberek kūrvára nem úgy gondolkoznak ahogy ezt te leírtas.
„Miért árulnak ilyet a boltok? :) Pénzért? Kihagyna ki egy ilyen ziccert? Csak az, akinek már amúgy is elég pénze van és ciki lenne erre a piacra forgalmazni.”
A Dior és a Fendi is árul rövid ujjú ingeket. A Hilfiger esetében pedig dunát lehetne rekeszteni velük. De nyilván ezeknek a cégeknek nincs pénze és csak égetik magukat az alamizsnáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!