Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiaknak tényleg gáz rövid...

Férfiaknak tényleg gáz rövid ujjú ing?

Figyelt kérdés
Van egy csomó márkás rövid ujjú ingem most dobjam ki vagy mi? Oké fontos hivatalos eseményekre nem mentem idáig sem rövid ujjú ingekbe de pl rövidnadrághoz ha leugrok a boltba akkor miért nem vehetek fel rövid ujjú inget az miért gáz ? Azt sem értem ha ennyire gáz akkor miért kapni a ruhaboltokban vagy kiknek árulják milyen korosztálynak gyerekeknek vagy .. ?
2019. febr. 21. 14:29
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
29%

Gáz vagy nem, a mostani trend hosszú ujjú ing felhajtva jó időben.

Hordhatod a rövid ujjút is, de nagyon keveseknek áll jól szerintem.

2019. febr. 21. 14:48
 2/32 A kérdező kommentje:
Aha és ha jövőre a bőrkabát lesz az őszi divat akkor majd mindenki vegyen 100ezerért bőrkabátot a többi meg kuka? Ki diktálja a divatot ? vicc...
2019. febr. 21. 14:59
 3/32 anonim ***** válasza:
29%
Megőrültél???? Vagy bu zi vagy? Mitől lenne gáz a rövidujjú ing????
2019. febr. 21. 14:59
 4/32 anonim ***** válasza:
68%
Gáznak talán túlzás nevezni, de a legtöbb ember úgy néz ki benne, mint egy kisiskolás vagy bkv ellenőr. Plusz mivel az ilyen ingek általában nagyon bő ujjúak, vagyon vékonyítják a felkart.
2019. febr. 21. 15:03
 5/32 anonim ***** válasza:
69%

Egyáltalán nem gáz.

Ahogy írtad, vannak olyan események, ahova öltönyhöz nem illik rövid ujjút húzni. De ettől még nagyon sokszor lehet hordani a rövid ujjú ingeket.

2019. febr. 21. 15:03
 6/32 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=TX7g6lK0Dr8

itt ez a kopasz beszél róla 1:20 körül, hogy minden helyzetben gáz

2019. febr. 21. 15:12
 7/32 anonim ***** válasza:
56%

Még egy pasit sem hajtottam el azért, mert rövid ujjú ing volt rajta, feltéve ha nem rózsaszín vagy virágos.

Ilyen időben mondjuk nem tartom jónak, de melegben miért ne hordhatna valaki rövid ujjú inget?

2019. febr. 21. 15:19
 8/32 anonim ***** válasza:
75%
Nem minden helyzetben gáz. Zakóhoz ne, nyakkendővel ne, formális eseményre ne. Ujjába ne vasalj élt.
2019. febr. 21. 15:40
 9/32 anonim ***** válasza:
70%

Egyetlen formában hordanék rövid ujjút: nyáron egy hawaii shirt, kigombolva, alatta pólóval/trikóval.

Minden más formáját megvetem, sztem borzasztóan néz ki. Ahogy egy előttem mondták: olyan kisiskolás.

Hosszú ujjú feltűrt ujjakkal nagyon jól néz ki, egy pofás mellénnyel meg pláne.

2019. febr. 21. 19:11
 10/32 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem egyáltalán nem gáz.
2019. febr. 21. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!