Miért olyan divatos mostanság a fiúk/férfiak körében a melegítőnadrág? Nem mutat túlzottan sokat ott lent?
Néhány éve tök ciki lett volna ilyesmiben megjelenni az utcán, nem? Én a mai napig is csak otthon vagyok hajlandó melegítőnadrágot felvenni, de persze az idők változnak, így a divat is. Ami a leginkább szemet szúr nekem ebben az újkeletű hóbortban, hogy a férfiakon elég sokat enged láttatni, ha értitek, mire gondolok. Az utcán, buszon, villamoson, egyéb helyeken sok-sok ember ebben jár, és szó szerint kidudorodik benne az egész csomagjuk. Nyáron ugyanez van, csak akkor rövidnadrágban járnak, de az anyaguk ugyanez, sőt olyankor a meleg miatt néha egyértelműen nincs rajtuk még csak alsógatya sem, és himbálózik odalent minden.
Félreértés ne essék, nem vagyok én prűd, sőt azt sem mondom, hogy szégyellnie kéne magát egy férfinak azért, mert pénisze van, sőt egy-egy jó pasin meg is nézem szívesen, de pár napja egyszerre olyan sokan voltak ilyen melegítőben, és annyira látszott szó szerint mindenük, hogy az jár a fejemben, hogyan mernek ilyet felvenni. Vagy ezt nem látják magukon? Mert ezt természetesen nem attól függ, hogy valaki meleg-e vagy heteró, de mégis szexuális identitástól függetlenül minden ember láthatja a másik ezer ember csomagját. Nem érzik magukat kínosan emiatt?
"Néhány éve tök ciki lett volna ilyesmiben megjelenni az utcán, nem?"
Nem csak néhány éve, most is az.
Kifejezetten igénytelen viselet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!