Miért olyan divatos mostanság a fiúk/férfiak körében a főleg szürke melegítőnadrág? Nem mutat túlzottan sokat?
Néhány éve tök ciki lett volna ilyesmiben megjelenni az utcán, nem? Én a mai napig is csak otthon vagyok hajlandó melegítőnadrágot felvenni, de persze az idők változnak, így a divat is. Ami a leginkább szemet szúr nekem ebben az újkeletű hóbortban, hogy a férfiakon elég sokat enged láttatni, ha értitek, mire gondolok. Az utcán, buszon, villamoson, egyéb helyeken sok-sok ember ebben jár, és szó szerint kidudorodik benne az egész csomagjuk. Nyáron ugyanez van, csak akkor rövidnadrágban járnak, de az anyaguk ugyanez, sőt olyankor a meleg miatt néha egyértelműen nincs rajtuk még csak alsógatya sem, és himbálózik odalent minden.
Félreértés ne essék, nem vagyok én prűd, és egy-egy jó pasin meg is nézem szívesen, de már napok óta az jár a fejemben, hogy hogy mernek ilyet felvenni. Vagy ezt nem látják magukon? Vagy más pasikon nem szúrja ki a szemüket, hogy mekkora dudor van ott? Oké, hogy nem azt nézik, de ez egyszerűen már elég durván szembetűnő dolog.
Tisztelet a kivételnek , de sok a hiú közöttük akik nem mernek változtatni a szürke egyhangú unalmas általuk férfiasnak tartott öltözékükön mert ők azt hiszik hogy így férfiasak és ha esetleg szînesbe nyomnák akkor nyílván kézzel készített cserépedénynek néznék őket.
Talán ebből fakad ez a buta naív stílus jópár pasinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!