Mennyire leszek divatos ebben a ruhában?
Szürkés sapka (vékonyabb), prémeskapucnis zöld kabát (parka), sötétkék skinny farmer, "tanjun" fekete cipő fehér talppal.
Mellé még szépen felnyírt haj is jön.
Ez így mennyire tinédzser középsulis fiú divatos?
Minden 2. tini fiú így néz ki.
Tucat leszel, nem divatos!
Igen tudom, hogy tömeg, meg tucat, meg stb. Viszont alapból fiatalos az arcom, de a mostani ruháim nem épp fiatalosak.
22 éves vagyok, és oda jutottm, hogy nem jön be a
- bácsizás (kisgyerekek anyja mondta, "Üljetek le a bácsi mögé!")
- magázás (12 éves általános iskolás gyerek kérdi "Maga meddig megy?"
- jónapot (16 éves kamasz fiú mondta)
szerintem nem vagyok még ennyire öreg... Akkor legyen inkább "fiú", "te", "szia"!
Szóval ez tulajdonképpen jó, ha tucat, mert így legalább én is ... kamasz fiú leszek... megint :D
Örvendetes tény, hogy ebben az országban minden ért az autóvezetéshez, a politikához, a közgazdaságtanhoz, a futballhoz, és a divathoz. Ja, nem, mégsem.
Egyébként a felsorolt cuccok véleményem szerint egy sima, hétköznapi öltözködési módot mutatnak, ahol a sima szó alatt most az átlagos, a divatnak megfelelőt értem. Egyébként nekem az ilyen megoldásokban mindig felsejlik egy jó rész alibi, hiszen ezek kaphatóak széles választékban, elérhetőek mindenki számára szinte. Persze ezzel nem azt mondom, hogy rossz lenne. De pont ezért követik sokan, és közülük sokan tagadják is, ami már vicces.
A korod ellen pedig nem tudsz mit tenni :D És inkább magázzon le már most is egy 16 éves, mintsem majd tegezzen 35-40 éves korodban is...:D
Érdekes módon már 1 éve, pont mióta karcsú lettem (kövérkés voltam előtte), illetve "félig" megvan a ruha (előtte susogós mackó nadrágot hordtam), nem magáztak le! Ez a 3 magázás 20 évesen volt, kövéren, susogós mackós ruhában (!!!).
Azóta kezdtem el nézegetni a fiatal tini fiúk öltözködését. Volt is már néhány, öreg bácsi általi tegezés :)
Sapka alatt,hogy látszik a hajad?
Egyébként a kabáttól rosszul vagyok,a cipő sem túl nagy szám..Átlagosan fogsz kinézni,de semmiképp sem divatosan.
Attól függ, milyen sapkát húzok, meg hogy fésülöm a hajam. De amúgy ki tud lóngi alóla "tini fiúsan", vanm annyira hosszú.
Hogy állna az egyenes baseball sapka tavasszal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!