Akik nem deszkáznak miért horadak vans-t vagy thrasher-t?
Szóval ezt értsem úgy, hogy te a deszkás cipőt csak deszkázásra hordod, amikor meg leugrassz a deszkáról, és huzamosabb ideig nem vagy rajta, akkor cipőt is cserélsz?
Vagy szerinted ez a megfelelő eljárás?
Ha nem, akkor nem látom értelmét, hogy más "nemdeszkás" miért nem hordhatna utcára ilyen cipőt. Az meg elég silány érv, hogy nem egészséges utcára, mert lapos a talpa. Vannak nemdeszkás lapos talpú cipők, amikre ugyanaz igaz, tehát attól, hogy valaki egy ilyet hordana, nem lesz egészségesebb... És akkor meg már hordjon olyat ami minőségi.
Tudom, tudom, mindenki pózer, csak te vagy eredeti. A trasher megtiltotta? Te is hülye vagy, ha nem látod át a marketinget. Így az összes hülye csakazértis megveszi, és nekik ez a szándékuk. Tudod, bevétel.
A vans is tuti sír a divat miatti tömeges eladás nyeresége felett, h de ez deszkázásra vaaaaan...
Egyébként nem érzem gáznak magam, kényelmes a vans, deszkáról leszállva is hordom, már kinőttem rég az ilyen-olyan stílusból. Ha szabályokat követsz az öltözködésben, csak birka vagy. Majd rájössz. Én meg nyugodt maradok, akkor is, ha egy trú 12 éves deszkás keretén szerint esetleg gáz vagyok.
Mindenki azt hord amit akar
Ennyi
Na errol eszembe jutott egy jo story. :D
Par eve haverom szuletesnapjan osszeismerkedtem egy Nirvanas polot viselo csajjal. Amikor elkezdtem beszelni Kurt Cobainrol, annyi volt a valasza, hogy " bocsi nem ismerem".
En lesz_rom, hogy ki mit hord, de az ilyen helyzetek ketsegtelenul rohadt kinosak. :D
nem. gondolom a thrasher nem az eladott cuccaiból él, de a vans igen
meg neked miért fáj az, hogy más is deszkás cuccba jár, de tovább megyek: mi közöd hozzá? nem a te dolgod
nem te döntöd el, senki nem kérte se a véleményed se az engedélyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!