Lehet ez hülye kérdés, de a thrasher az hypebeast?
Figyelt kérdés
Azt tudom, h skateboard márka, de hypebeast stílus?2018. jún. 10. 16:14
1/6 anonim válasza:
Kit érdekel? Ha tetszik, akkor vedd fel. Egyébként igen, hypebeast márka, de szerintem ez teljesen lényegtelen.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!😉
2018. jún. 10. 17:56
3/6 anonim válasza:
A "hypebeast"-ség lényege, hogy mindig képben vagy a legeslegfrissebb trendekkel és hordod, akármilyen hülyén néz ki.
De igen, hypebeast cuccról van szó.
4/6 anonim válasza:
Nem a hypebeast közel sem arról szól, max a szegény magyarok között. a hypebeast lényege leegyszerűsítve a az igénytelen-elegáns, olcsó-drága keverése. Felkapsz valami 100k+os cipőt, 5 forintos melegítőt meg pl egy gucci kabátot valami 5 forintos csíkos pólóval, ez egy példa volr hogyan nézz ki.
5/6 anonim válasza:
Persze ezek lehet full hülyén, nevetségesen és igénytelenül nézhetnek ki, de épp erről szól a hypebeast.
6/6 anonim válasza:
Edes istenem, annyira szanalmasak vagytok, hogy probaljatok csinalni a nagyarcokat mikozben azt se tudjatok mi az a hype vagy hypebeast. A hype cucc az az amit kismertekben gyartanak es sokan akarjak, pont ezert dragak mert ritkak. A hypebeast az pedig az az ember aki csak ilyeneket hord. A nyelvtanert bocsi de olasz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!