Gáz, ha valaki Thrasher/Vans cuccokban jár úgd, hogy nem is deszkás?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy Thrasher pulcsit, és haverom kb leszidott, hogy miért veszek, ha nem is vagyok deszkás. Többieket megkérdeztem erről és azt mondták, hogy nincs megszabva ki mit hordhat, nem csak a deszkasoknak lett kitalálva stbstb.
Nektek mi a véleményetek erről?
2018. jan. 3. 02:05
1/9 anonim válasza:
Ez olyan mintha bandás pólót meg szegecses cuccokat hordanál úgy hogy nem is vagy metálos
Lehet hogy neked tetszik de a stílus vérbeli követőinek szálka leszel a szemében
2/9 A kérdező kommentje:
Ahh, ez jogos:((
2018. jan. 3. 11:39
3/9 anonim válasza:
Azt hordd ami neked tetszik és amit megvehetsz magadnak.
Ha van rá pénzed és tetszik akkor szíved joga megvenni és felvenni.
Mit érdekel más véleménye?
4/9 anonim válasza:
Kit erdekel.. en vans cipot hordok es rohadtul nem deszkazok. Mindenki vanst hord amugy most, divat lett mert a 80-90-es evek koszonnek vissza. A deszkasok meg fogadjak el ezt, ez van, tomegcucc.
6/9 anonim válasza:
Ezek a márkák már rég nem a deszkázásra összpontosítva alakítják a termékeiket. Simán hordhatod.
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2018. jan. 3. 22:48
8/9 anonim válasza:
szerintem is hülyeség. mindenki vegye fel amit akar, meg ami tetszik neki.
9/9 anonim válasza:
Ez egy elég nagyon butaság.Ha ez a stílusod akkor öltözködj úgy,a lényeg hogy jól érezd magad benne és stílusosnak.Lehetsz tróger,motoros,laza,elegáns.Te döntesz,nem kell motorosnak lenni ahhoz sem hogy motoros kabátot viselj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!