Szerintetek túlzás ilyet felvenni?
Tudom-tudom még messze a nyár, de ilyenkor szoktam már rendelni ruhákat. Na meg unokanővéremtől kaptam 5 bralet melltartó-felsőt 2az egyben és nem tudom, hogy ezeket felvehetném-e nyáron utcára? Nekem nagyon tetszenek meg jól is állnak mert közepes méretű a mellem (magyarán van, de nem kelt olcsó hatást)
magas derekú farmershortjaim vannak, azokkal venném fel, most nagyon-nagyon megtetszettek
Ilyeneket kaptam kb (hasonlókat)
Magában szerintem is sok, viszont egy "átlátszó" felső alá tökéletes választás.
IGEN. Nem szoktam ilyet mondani soha, mindenki vegye fel azt, amiben jól érzi magát, ha az szandál zokni, akkor is, de ezt szerintem akkor se, ha csak ebben érzed jól magad. Még nagyon áttetsző felsővel se, esetleg olyat ami átsejteti, vagy félvállas és látszik a pánt, az oké tengerparti nyaraláson.
A barátodnak otthonra oké, sőt, még a teraszra a nyaralóban is ki lehet ülni benne. De ennyi.
75/b-c mellem van, átlagos
és persze nem olyanok, hogy csak a mellemet takarja, a csipke részük lejjebb is jön, kb 5 cm lógna ki a hasamból, mert köldökig ér 3 gatyám is, azokkal hordanám
Csak a melled lesz ki akkor, a vállaid, a hátad egy nagy része, a hasadból 5 cm, a lábad szára, de takarásba lesz a mellednek egy része meg alatta egy rész, meg amennyit a rövidnadrág takar (combtöved, feneked, hasad egy része), de mivel mind vékony és testre simuló így az is kirajzolódik.
Hát nem tudom ezt még mivel lehetne megspékelni, ha fel se veszed.
Különben Balaton parton sétálni, meg fesztiválon végül is elfogadható. Utcára továbbra se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!