Szerintetek túlzás ilyen időben hosszú csizmát vagy bundás bakancsot felvenni?
A sportcipőben már fázik a lábam, de téli bakancsot meg térdcsizmát nem szívesen vennék még, mert lesz ennél hidegebb is télen, és ha már most ezeket hordom, akkor lehet fázni fogok. Igaz, hogy van egy bokacsizmám, de az már pár éve megvan és már nem annyira tetszik.
Ti mit hordtok így mostanság a napokba? Illetve furán néznétek valakire, akit a fent említett két cipőben látnátok? (Én egyébként még senkin sem láttam idén)
Előre is köszi!
Én térdcsizmában vagyok. Nekem nem ez a legmelegebb csizmám. A talpa is vékony. Szóval, ha nagy tél lesz meg hó, akkor nem ezt fogom felhúzni.
Reggel 5 fok volt! Szerintem simán csizmás idő.
Másokat is láttam csizmában.
Egyébként nem fagyoskodnék azért, mert van, aki még farmerzsekiben meg tornacipőben jár. Én fázós vagyok.
Én még tornacipő, balerina, koromcipo, de nem vagyok fázós. Plusz, ha megyek valahova az kocsival történik, így minimalisan tartózkodom csak kinn.
Szerintem aki tomegkozlekedik és reggel/este kinn van, amikor is bőven 5 fok körül van a hőmérséklet, nyugodtan vegyen fel csizmát és kabátot. Persze ne bundás télit, mert azért ez még nem a téli idő, de nem kell sportcipoben megfagynia annak aki fázik.
Szerintem nem túlzás.
Bőr converset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!