Szerintetek túlzás ilyet felvenni?
Tudom-tudom még messze a nyár, de ilyenkor szoktam már rendelni ruhákat. Na meg unokanővéremtől kaptam 5 bralet melltartó-felsőt 2az egyben és nem tudom, hogy ezeket felvehetném-e nyáron utcára? Nekem nagyon tetszenek meg jól is állnak mert közepes méretű a mellem (magyarán van, de nem kelt olcsó hatást)
magas derekú farmershortjaim vannak, azokkal venném fel, most nagyon-nagyon megtetszettek
Ilyeneket kaptam kb (hasonlókat)
Talán buliba elmegy, de még az is határesetes.
Ez inkább fehérnemű mint felső.
Utcára?
Ne legyél közönséges és izléstelen.
Ha magasderekuval veszed fel, es hosszabbak mint egy normal melltarto, es tenyleg nincs melled, akkor semmi gond :) olyanok mint egy szebb top, de tenyleg csak ha rendesen takarja a dekoltazst, es nincs kint az egesz hasad.
Bar a piros az nekem is sok kicsit, olyasmit nem vennek fel itthonra sem, de nekem is van egy csomo ilyenem es siman hordom oket, bar en 70/A vagyok :)
Utcára, fényes nappal maximum akkor, ha a fentieknél valamivel top szabásúbb, hosszabb, és kicsi (nagyon max egy kisebb B kosár) a melled. Ideális esetben egy kardigán azért jól jön hozzá.
Ez például oké:
Ez viszont már nem:
Te is látod a sajátjaidon, hogy inkább top, vagy inkább melltartó szabása van-e, illetve a te alakodon hogy mutat, nem látszik-e túl sok esetleg a melledből, amennyit már nem szeretnél, ha minden szembejövő látna.
A fenti elsőnek linkelt szetteket kardigán nélkül maximum víz mellé, fesztiválra, vagy buliba tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!