Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Értékelik manapság a fiúk, ha...

Értékelik manapság a fiúk, ha egy lány ilyen csinos nadrágot hord farmer helyett?

Figyelt kérdés
[link]

2019. febr. 10. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A linkelt kép valami botrány, tényleg.

9-es linkjéhez hasonlóban jött vizsgázni az egyik csoporttársnőm, nem szeretem az ilyen nadrágokat, de rajta valahogy nagyon csinos volt, meg úgy az egész összhatás. Szóval, aki tényleg szép, azt ezzel se lehet komolyan elrontani, de a többségnek nem illik.

2019. febr. 10. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:

egy férfi nem figyeli egy nő ruháját :D te jó ég, mi ez a vélemény

Mondhatnak bármit a férfiak, én 22 vagyok, és a pamut nyári szaladgálós ruhámban biztos nem néznek meg annyian, mint mikor vizsgára vagy bármire mentem fehér ingben, kosztümben (igaz, szoknyás). Az elegáns ruha szép tud lenni. De persze nem mindegy hova, ez a nadrág is függ attól mit veszel hozzá.

2019. febr. 11. 00:00
 13/15 anonim ***** válasza:
A farmeros lányok jobbak. :)
2019. febr. 11. 08:48
 14/15 anonim válasza:
Nekem bejön, 30 vagyok.
2019. febr. 11. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Így lenne 5ösöm a lottón....

Ne válaszoljatok a kérdésére, inkább jelentsétek. Ez egy abnormális unatkozó gyökér, aki folyton ilyen kérdéseket tesz fel

2019. febr. 11. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!