Értékelik manapság a fiúk, ha egy lány ilyen csinos nadrágot hord farmer helyett?
2019. febr. 10. 17:51
1/15 anonim válasza:
Hatvan éves lányokról beszélünk?
2/15 anonim válasza:
Ez egy fiatal lánynak minden csak nem csinos nadrág.
3/15 A kérdező kommentje:
28 éves lányra vonatkozik a kérdés.
2019. febr. 10. 17:59
4/15 anonim válasza:
Egy pasinak mindegy, mit vesz le rólad. Nem a nadrágodra fog emlékezni.
5/15 anonim válasza:
Vannak nagyon csinos farmerek, ez a nadrág inkább irodai vagy alkalmi viselet.
6/15 anonim válasza:
Nekem anno volt már egyszer-kétszer ilyenem. Mikor kellett valami alkalomra, és nem találtam mást... Utálom az ilyeneket. Szerintem nem néznek ki jól. Leginkább időseken látok ilyeneket.
7/15 anonim válasza:
Ebben semmi csinos nincs.Max temetésre jó.
8/15 anonim válasza:
Ez, így a kép alapján nem jön be, de az elegáns nőket értékelik a kanok! A FÉRFIAK, nem a fiúk.
9/15 anonim válasza:
Igen, de gusztustalan a kép amit linkeltél, alaktalan a nő, és a nadrág se jó szabás. Ilyen a jó, csinos:
10/15 anonim válasza:
A fekete jelentősége erőteljesen túlértékelt az öltözködésben, az ilyen típusú nadrág pedig egyéb színekben is eléggé behatárolt alkalmakra jó. Örülök, ha egy nő nem szégyell valami tradicionálisan nőieset felvenni a ma divatos farmer+póló+sportcipő viselet helyett, de ez nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!