Ennyi ruha, cipő már túlzás?
Vagy még teljesen átlagos mennyiség?
32 kötött pulóver, 10 farmer, 18 póló, 20 egyberuha, 16 szoknya, 5 blúz, 4 ing, 3 dzseki, 5 kabát
5 csizma, 4 sportcipő, 3 vászon cipő, 4 szandál
3 retikül, 4 hátizsák, 1 vászon táska
21 éves korom óta van rendes ruhatáram, tehát 4 év alatt lett ennyi ruhám.
25l
Egy két méter magas nagyjából egy méter széles szekrényben elfér az egész. 4 polc illetve egy akasztós rész.
Illetve az egyberuhák, szoknyák egy része a szekrény oldalára akasztva (nem zavar senkit, az a fele a fal felé néz), mivel nem lehet összehajtani. Igazából nem zsúfolt így sem, bőben van hely.
Szerintem aki megengedhet maganak sok ruhat, az a tarolohelyet is megengedheti maganak. Nekem a ruhaim, nadragjaim a legolcsobb ikeas hosszu ruhafogason lognak a fal mellett, alatta vannak a cipok, igy azok extra helyet nem foglalnak. A nadragok, polok, pulcsik meg egy kb 1,5m szeles szekrenyben elfernek, nincs benne polc, csak a tetejen, de azt nem erem el, igy oda a taskakat rakom foleg, a ruhakat meg alulra pakolom, kabatom meg folejuk akasztom. A kiegeszitoim egy kis fiokban elfernek.
Es egy 1 szobas lakasban lakunk pesten a parommal, es neki is pasi letere sok ruhaja van :)
5-os voltam, kozel 250 rucim lehet kb.
#10 voltam, köszi a választ. Akkor ezek szerint ügyesebben választottál szekrényt mint én, vagy jobban helyezed el a dolgokat.
Én sokszor megvennék még 1-1 kabátot, mikor valami szépet látok használtan, outletben, 10 ezer forint alatt, de a kabát akkora helyet foglal, hogy négyszer is meggondolom, hogy mit vegyek meg.
Különben a belváros szélén jelenleg 1 millió/nm az ára a lakásnak. Ha valaki nagyobb lakást vesz vagy bérel, az elég költséges, míg pár új ruha beszerzése nem annyira. Szerintem manapság könnyen lehet olyannak is sok ruhája, aki nem jómódú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!