Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Annak hogy egy lány nem...

Annak hogy egy lány nem szeret mezítláb lenni mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, sok lány van, aki mintha kényelmetlenül érezné magát mezítláb, szóval nem arra gondolok, hogy hideg van, és ezért hord zoknit. Ennek mi lehet az oka? Valami baj van a labukkal?

2019. febr. 5. 08:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Házon kívül nyilván érthető,hogy miért vagyok cipőben ezáltal pedig zokniban.Otthon pedig mezítláb vagyok,de mindig van rajtam szoba mamusz.
2019. febr. 5. 17:51
 12/16 anonim válasza:
A 8as valaszolo tokeletesen leirta amit en is irnek.
2019. febr. 5. 18:01
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Mi a fenének kéne otthon mezítláb futkozni? Otthon is koszos valamennyire a talaj, akármennyit is van nyalva. A járólap meg szinte egész évben hideg, plusz hatalmasat lehet rajta zakózni, ha kicsit is nedves (ráadásul ez nem is igazán látszik rajta), vagy az ember elfékezi magát a kanyarban.
2019. febr. 5. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
A párom csak nem tartja szépnek a lábát
2019. febr. 6. 12:28
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

otthon szeretek, sőt.

utcán nyitott cipőt se hordok, még a boltig sem. egyszer rálépett egy nő a lábamra a buszon, rajtam csak az a gagyi kínai tangapapucs volt, rajta pedig tűsarkú... a lábfejem bánta. na azóta van ez így.

2019. febr. 6. 14:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom mer én szeretek 😁😁 16L
2019. febr. 11. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!