Hogyan vannak a melltartó méretek?
Figyelt kérdés
ha elmegyek venni akkor mindig megkérdezik, hogy hányas kell...sose tudom mi szerint megy ez...milyen fajták vannak...?!2010. jún. 30. 16:26
1/7 anonim válasza:
Mérd le először a mell alatti kerületed, az lesz a számmal jelölt méret (pl. 75). Ezután mérd le a melcsúcson is a mellméreted, az eladó tudni fogja, hogymiylen kosár kell. Próbálás nélkül soha ne vegyél melltartót!
2/7 anonim válasza:
megméred a melled alatt a hátad. ez ad x számot. 5-re vagy nullára kerekíted. pl. neked 74 centi, akkor 75ös melltartóra van szükséged. utána megméred ott, ahol a legteltebb. ez pl kiad 87et. ez mutatja, hogy mekkora kosárra van szükséged. ez egy 75a-s méret.
4/7 anonim válasza:
oda van irva minden. nem igaz hogy ilyen értelmetlen vagy-.- ha ennyire béna vagy kérd meg anyádat h segitsen.
5/7 anonim válasza:
kislányom. megméred a hátad kerületét a melled alatt. ezek a függőleges számok.. felülről lefelé nézd. keresd ki azt, amelyikhez a legközelebb állsz. utána megméred ahol a legnagyobb. ezt megnézed abban az oszlopban, amelyikhez a legközelebb állsz. bal oldalt a szélén látod, hogy milyen kosár kell pl 75b,85d stbstbstb.
7/7 A kérdező kommentje:
na, nem csak én vagyok értelmetlen :DD de mind1, le vagytok sz*arva, lényeg h válaszoltatok xDDD
2010. júl. 1. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!