Milyen melltartó-méretek vannak?
... fiatal pasinak sürgős gyorstalpaló kéne melltartókból, meghálálnám ;) 19/F
Van ilyen hogy A, B, C, D stb., és hozzá egy szám, nem?
65 70 75 80 85 90 95 100 105 110
Ezek vannak számban:)
vagy nem tudom tulajdonképpen mire vagy kiváncsi:D
a betű mutatja hogy mekkora a mell, a szám hogy milyen széles a hát
a betűjelölések(A,B,C,D) a kosárméretet jelentik
a számok(65,70,és 5tel növekszik xD) pedig a mell alatti rész kerületét,ha úgy jobban megérted, a melltartónak azt a pántját,amin a kapcsoló van :D
remélem érthető :D
16L
igen pontosan így van ahogy írtad:)
Van még E F G H kosaras melltartó is, de ilyet nem mindenhol árulnak, mert ezek már nagyon nagyok.
Ajándékba szerintem ne vagyél melltartót, mert ki kell próbálni mielőtt megveszed.
Az hogy Ds melle van még önmagában nem jelent semmit, testmagassághoz meg alkathoz kell nézni. Egy 158 magas csajon már a C is nagynak tűnik, de ha a hölgy 190 magas, akkor lehet, hogy pont az F az arányos.
Ezenkívül a szám-betű kombináció eltérhet, mert a melltartó fazonja miatt, meg ha a körméret kissebb lehet hogy nagyobb kosár kell. Nekem is van Cs és Ds melltartóm is.
Valamint tudnod kell, hogy néha kissebb melltartót vesznek a nők mert abból kibuggyan a cici és még jobb a dekoltázs.
Tanulság: ne vegyél melltartót a nődnek, majd megoldja egyedül, és meglep vele, hogy milyen szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!