Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire lehet félremenni...

Mennyire lehet félremenni fake Gucci cipőkkel?

Figyelt kérdés

Soha nem vennék egy sneakert 500-700 dollcsiért, de rohadtul tetszenek a gucci sneakerek, és elgondolkodtam h mi lenne ha vennék egy fake guccit. Ha volt már ilyened, mi volt a tapasztalatod? Rossz anyaghasználat? Nem tartós? Szétesik? Beázik?

[link]

2019. jan. 22. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Ha nincs rá pénzed és ilyet hordasz szerintem már félre mentél ettől nem leszel menőbb csak szánalmasabb mert olyat akarsz mutatni aki nem te vagy
2019. jan. 22. 12:24
 2/11 anonim ***** válasza:
55%

Neked csak a Gucci tetszik rajta. Sok hasonló cipő van, de nem, neked ez kell mert ez "Gucci" és akkor milyen jó neked. Ha már annyira a márkára megyünk vegyél ilyet:

[link]

De hidd el, a Deichmannban és társaiban is találsz olyan cipőt ami fehér és van egy csík az oldalán.

2019. jan. 22. 13:42
 3/11 anonim ***** válasza:
33%

"Rossz anyaghasználat? Nem tartós? Szétesik? Beázik?"

Igen!

Amúgy világ háromnegyede fake cuccokban jár: órák, cipők, táskák, pólók stb., én is vettem már "TAG Heuer" órát 7000 Ft-ért Balin (akkor és ott ez jó ötletnek tűnt...), állati jól nézett ki, két évig működött is. Barátnőmnek egyszer vettünk egy fake Converse táskát, nagyon menő volt, mindenki dicsérte, de hamar kezdett kopni. Arra az időre viszont megérte, mert nem volt drága. Cipő szerintem kényesebb, mert a rossz anyag miatt még kényelmetlen is lehet, de ha mindened a Gucci név és azt hiszed ettől több leszel, akkor vedd meg. Nagy baj nem érhet...

2019. jan. 22. 13:46
 4/11 A kérdező kommentje:

Teljesen félreértitek. Nem azért akarom mert Gucci, hanem azért mert tetszik a cipő. Soha nem költenék $670 egy sneakerre, de tetszik EZ a cipő, és ha találok egy másolatot ami ugyanúgy néz ki, nem trágya minőségű, és $50-$60ért meg tudom venni, akkor persze h lecsapok rá. De mivel nincs ebben tapasztalatom, gondoltam megkérdezem h mennyire megbízható-e, de ahelyett h válaszoltatok volna, inkább csak spekuláltatok arról h mi, miért tetszik és hogy megengedhetem e magamnak vagy sem.

#3 már sokkal hasznosabb válasz volt, köszi!

[link]

2019. jan. 22. 13:49
 5/11 anonim ***** válasza:
59%

"Nem azért akarom mert Gucci, hanem azért mert tetszik a cipő"

Ez a cipő majdnem olyan külsőre mint bármilyen másik cipő a boltokban. Ha akarnál találnál fehér alapon oldalt díszítéses cipőt, szóval nem értem.

Soha nem vennék hamis guccit mert égő, ha valaki felismeri hogy nem igazi. Akkor inkább legyen egyértelműen olcsó noname ha csak arra telik, vagy akkor már egy drágább de elérhető árú minőségi bőr, de hamisítványt soha.

De ez csak én vagyok. Ha neked minden áron ez kell, hát vedd meg.

2019. jan. 22. 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

Hát így végignézve számomra eléggé feltűnő, hogy mindegyik hamisítvány.

Szerintem inkább fektess be egybe mert a tapasztalataim alapján iszonyat kényelmes cipőket árul a Gucci.

2019. jan. 22. 15:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

ilyet a kínaiban is kapni. (asszem ugyanott készült amit én láttam meg amit linkeltél...)

sztem rossz lesz az anyaga, nem lesz tartós, és talán még el is lesz szabva. de ha nem vagy hajlandó pénzt belefektetni a minőségbe, akkor mégis mit vársz?

2019. jan. 22. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:
82%
Nekem Gucci Ace Embroidered-em van,eredeti.Kb másféléve vettem,semmi baja nincsen mégcsak meg sem tört pedig azért elég sűrűn használom.Az egyik ismerősömnek nagyon megtetszett és rendelt erről az oldalról amit te is linkeltél egy hamisítványt.2hét után megtört neki,illetve amikor találkoztunk mindkettőnkön a cipő volt,hát ég és föld volt.Szemmel látható volt a különbség,mind anyagban mind kidolgozásában.Na meg nem beszélve arról,hogy az enyémben simán ki birok egy pörgős,mozgalmas napot és egyáltalán nem fáj a lábam,ő pedig mesélte,hogy nagyon kényelmetlen volt egy idő után,pláne amikor már a talpa is kezdett szét menni.Szerintem felejtsd el,és vagy spórolj össze inkább egy eredetire/nem annyira vészesek/vagy nézz szét olcsóbb árkategóriában.Egyébként egyetértek az elsővel meg azokkal akik leírták,hogy replikát hordani gáz,úgyis látja mindenki,hogy nem eredeti.
2019. jan. 22. 17:20
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
Értem, hogy neked pont EZ a cipő tetszik, de rengeten ILYEN cipő van a cipőboltokban, azzal a különbséggel, hogy nincs rajta, hogy Gucci. Biztosan találnál Deichmannban, vagy valami ilyesmiben egy ehhez nagyon hasonló cipőt, aminek a minősége is jobb, mint egy ellenőrizhetetlen fake guccinak.
2019. jan. 22. 18:49
 10/11 anonim ***** válasza:
89%
XDXDXD ezekről mindig az aluljárós cigányok jutnak eszembe...
2019. jan. 22. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!