Magyarorszagi Gucci uzletebe bemehet barki? Az eladok rendesek vagy inkabb lenezok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szakadt csoves de nem is minden ruham Gucci meg Armani.
Es szeretnek venni vegre egy cipot. A kerdesem pedig annyi h bemehet e olyan is aki nem tetotol talpig Gucci?
Es most vonatkoztassunk el Schwarzenegger storytol!!!
2018. nov. 15. 18:10
1/3 anonim válasza:
Bárki bemehet, de csak meghatározott számú vevő tartózkodhat boltban, akit ki tudnak szolgálni. Sztem ez korrekt hozzáállás egy bolttól, hogy minden vevőre ugyanolyan figyelmesek tudjanak lenni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem elég annyi, hogy tiszta, ápolt vagy. Köszönsz, levágják, hogy intelligens is vagy. Alap követelmény náluk a kedvesség, ha meg látják a vásárló szándékot még jobban fognak rád figyelni.
3/3 anonim válasza:
Ha latjak hogy azzal a szandekkal mesz be, hogy vasarolni akarsz, akkor nagyon segitokeszek. Viszont ha csak nezelodsz es nem veszel semmit akkor elegge eltunik ez a kedvesseg. Ugyanez az osszes tobbi high-end boltra igaz (Lv, burberry, heaven, bizanc stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!