Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tizenéves lányok (fiúk)!...

Tizenéves lányok (fiúk)! Szerintetek melyik cipők néznek ki a legjobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok^^

Szerintetek melyik cipőmárlák a legjobbak? Gondolok itt hasonlókra: nike, addidas, vans, gucci, puma, fila, stb. És márkán belül milyenek tetszenek (pl.: hurache, superstar, stb.)?

Előre is köszi!

2018. okt. 28. 17:56
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, elírtam :D : adidas*
2018. okt. 28. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Adidas a legjobb szerintem, superstar, meg az olcsóbb egyszerűbb változatok.:D (22 vagyok, remélem nem gond hogy beleszóltam).
2018. okt. 28. 18:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Persze nem gond :D Köszi a választ! Jöhetnek még :3
2018. okt. 28. 18:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát...én alapvetően 12 centinél alacsonyabb cipőt nem vagyok hajlandó felvenni. Mivel ilyen magasságú cipő nem jön velem szembe minden másodpercben, amikor végre meglátok egy ilyet, hármat ugrok örömömben, és azonnal megveszem. 😄

A legtöbb cipőm a CCC-ből és a Deichmannból van, de van Zara, Montonelli, és Guess cipőm is.

2018. okt. 28. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

Nike: Air Force, Air Max, Roshe, Racer 😀

Adidas: Ultraboost, NMD, Eqt, Superstar 😃

2018. okt. 28. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem a felsoroltak közül csak vansem van (és egy régi nike deszkás cipő, de ezt csak "melózni" veszem fel). A vanseket nagyon szeretem.

Viszonylag nőiesen öltözködöm, így nem szoktam sport cipőket hordani, futni, sportolni meg van egy Deichmanos nike cipőm.

2018. okt. 29. 09:45
 7/10 anonim válasza:
Nekem az Adidas Superstar az egyik kedvencem + az angolzászlós Converse-t is imádom
2018. okt. 29. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:

ez nagyon tetszik: [link]

de egyébként megfizethető kategóriában a nike hurache a legjobb :D

2018. okt. 29. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Nike Air Max 97, Adidas Ultra Boost, Adidas Yeezy Boost 350 V2
2018. dec. 13. 17:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak Nike air max cipoim vannak szóval nekem azok a kedvenceim*-* nagyon kényelmesek és nem is jönnek szét hamar.
2019. júl. 17. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!