Tizenéves lányok (fiúk)! Szerintetek melyik cipők néznek ki a legjobban?
Sziasztok^^
Szerintetek melyik cipőmárlák a legjobbak? Gondolok itt hasonlókra: nike, addidas, vans, gucci, puma, fila, stb. És márkán belül milyenek tetszenek (pl.: hurache, superstar, stb.)?
Előre is köszi!
Hát...én alapvetően 12 centinél alacsonyabb cipőt nem vagyok hajlandó felvenni. Mivel ilyen magasságú cipő nem jön velem szembe minden másodpercben, amikor végre meglátok egy ilyet, hármat ugrok örömömben, és azonnal megveszem. 😄
A legtöbb cipőm a CCC-ből és a Deichmannból van, de van Zara, Montonelli, és Guess cipőm is.
Nike: Air Force, Air Max, Roshe, Racer 😀
Adidas: Ultraboost, NMD, Eqt, Superstar 😃
Nekem a felsoroltak közül csak vansem van (és egy régi nike deszkás cipő, de ezt csak "melózni" veszem fel). A vanseket nagyon szeretem.
Viszonylag nőiesen öltözködöm, így nem szoktam sport cipőket hordani, futni, sportolni meg van egy Deichmanos nike cipőm.
ez nagyon tetszik: [link]
de egyébként megfizethető kategóriában a nike hurache a legjobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!