Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz, ha valakinek...

Szerintetek gáz, ha valakinek hamisítvány Gucci öve meg sálja van?

Figyelt kérdés
2018. nov. 5. 08:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Abbol a szempontból nem, hogy a cėlnak megfelel. Akkor gáz, ha azzal villog,úgy mutogatja, hogy eredeti.

Nekem pl egy kisipari (magyar bőrös azaz nem kínai) mondhatni márkanėlküli bőr övem van. Arra amire való megfelel. Persze olcsóbb is volt mint egy gucci ės lehet tovább is tart.

2018. nov. 5. 08:37
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nagyon gáz
2018. nov. 5. 09:01
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
Igen, gáz. Árban ugyanannyi, mint egy márka nélküli, akkor minek megvenni? Aki ilyesmit hord, azt az üzenetet küldi magáról, hogy bár pénze nincs ilyesmire, de többnek akar látszani mint ami. Ez a legtöbb ember számára elég visszatetsző.
2018. nov. 5. 09:20
 4/14 anonim ***** válasza:
22%
Nem, én az övnél értem meg egyedül hogy hamisitvány. Elítélem azt aki a tobbi ruhábol kamut hord, de az övet megértem kert 300 euro korul van egy ilyen ov ami sok egy övért ha kamut akarsz venni, inkább ebbol vegyel mimt a tobbibol.
2018. nov. 5. 09:37
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Én szerintem gàz. Ha valamire nincs pénzem, akkor inkàbb gyűjtök rá, de nem fogok kamu dolgot venni. Azért lejön rögtön hogy kinek eredeti és kinek nem.

Egy ismerősöm jutott eszembe, aki Szabadksn vásáról mindig. Nike nadràg, gucci póló, adidas pulcsi, nike air max cipő, michael kors táska, gucci sál hozza, kb így néz ki a mindennapok során. Nevetséges.

2018. nov. 5. 10:01
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Ha már vennék, én olyat vennék, hogy adibos vagy niek, szóval amin látszik, mert nagyon viccesnek tartom. A kínai boltban mindig jót mulatok, ha ilyet látok.
2018. nov. 5. 10:14
 7/14 anonim ***** válasza:
18%

Ha hamis cuccokat vennék az nem gucci lenne. Egy eredeti gucci öv 100ezres összeg, amit kevesen tudnak megfizetni.

Ha hamis holmijaim lennének az CK, Guess, Tommy lenne, amik bár drágák eredetiben, de nem méregdrága luxusmarkak, egy jómódú ember ha nem is tetőtől talpig minden nap, de ezeket megengedheti magának.

De egy gucci sál és öv, miközben szállsz fel a 4-es es 6-os villamosra.....hát.....

2018. nov. 5. 10:44
 8/14 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem nem gáz. Nekem egyszer baromira megtetszett egy karóra, rajta volt, hogy Dior, és bár órásboltban volt, 20 ezerért kétlem, hogy eredeti volt.

De nagyon tetszett a mérete, formája, hogy fekete helyett ilyen grafitszürke volt, és volt a számlapon egy kis csillogó virág, ahhh, nagyon tetszett. Csak a Dior felirat miatt nem vettem meg, hogy ne röhögjenek ki, de nagyon szép volt. Ha tökösebb lennék, megvettem volna.

2018. nov. 5. 13:06
 9/14 anonim ***** válasza:
20%
Guccit gáznak tartom. Viszont nekem van kamu jordan cipőm, amin ugyan közelről nézve látszik, hogy nem eredeti, de amúgy nagyon jól néz ki, nagyon olcsó volt (6000Ft), és nagyon kényelmes is. Ha normális helyre megyek, a hófehér igazi jordan cipőmet veszem fel, de ilyen lótifuti cipőnek tökéletesen megfelel.
2018. nov. 5. 13:22
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
Minden gáz. Gáz, ha kamu Nike-d van, gáz ha eredeti, gáz, ha H&M-ben vásárolsz, ahogy az is, ha inkább veszel egy 3-4ezer ftos Zara pólót (mondjuk az 1290es H&M helyett). Úgysem felelhetsz meg mindenkinek, meg nem egy emberen múlik ez, akkor meg mit számít? :D Teljesen mindegy.
2018. nov. 5. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!