Akik hamisítvány hordanak, mit mondanak az ismerősöknek?
Üdv!
Napszemüveg, óra, parfüm, ne adj Isten ruha. Általában ezekből lehet hamisítványt venni és hordani/használni.
Ebből a parfüm még nem is olyan gáz, de ugye a napszemüveget látják ha az emberen van.
Akik hamisat vagy replikát vesznek, mit mondanak ha egy barát, ismerős, akárki megkérdezi, hogy "Huu de jó, hol vetted, én is akarok, mennyi volt" stb.
Mondjátok, hogy 3 ezerért vettem vaterán, vagy a külföldi nyaralás alkalmával. Vagy bekamuzzátok, hogy optikában vettem 30-40-50 ezerért. Mondjuk egy Ray-Ban esetében. Ugyanez órákra is.
Szóval ki mit mond ilyen helyzetben?
Függ a társadalmi státusztól, ha most az illető ismerősei tudják, hogy nem engedhet meg magának egy igazi guccit, akkor felesleges lenne hazudnia.
Egyébként én is lazán megmondom h nem eredeti, attól még a kinézete tök jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!