Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz, ha valakinek...

Szerintetek gáz, ha valakinek hamisítvány Gucci öve meg sálja van?

Figyelt kérdés
2018. nov. 5. 08:25
1 2
 11/14 anonim válasza:
70%
Azok, akiknek az érdeklődését fel akarod kelteni, úgyis felismerik a kamut. Ettől kezdve meg értelmetlen.
2018. nov. 6. 11:32
 12/14 anonim ***** válasza:
61%
Gáz.
2018. nov. 7. 01:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Értetlenül állok, hogy miért vesz bárki is hamisítvány Gucci-t vagy bármit, mikor már tömegével gyártják a jó minőségű REPLIKÁKAT. Ezekkel van tele a H&M, a Zara és a többi fast fasion üzlet. Fognak egy statusz darabot és lemásolják a fazont és a stílust, egy nagyon hasonló cuccot vehetsz, de nem próbál ugyanaz lenni és nincs rajta a nevetséges kamu márkajel. A Gucci-övnek is vannak replikái a H&M-ben például. Ezt sokan nem tudják.
2018. nov. 10. 21:21
 14/14 anonim válasza:
93%
Én pl nem vennék eredeti LV táskát se, akkor se ha megtehetném mert annyira túltolták a gagyikat, hogy a nem hozzáértőktől csak azt kapnám, hogy "Na ez is egy gagyi másolattal akar menőzni". Ezek a másolatok így a cégnek is ártanak valahol. Plusz sosem voltam híve annak, hogy a márka miatt adjon ki valaki rengeteg pénzt valamire. Általában Guess táskáim vannak, de nem azért mert Guess, hanem mert csak abban találok olyat ami tetszik. Egyébként a kisebb márkákkal ugyanez a bajom. Régóta dolgozom ruhaboltokban. Árultunk rengeteg márkátlan ruhát olcsón úgy, hogy ugyanazt a ruhát láttam pl a Zarában háromszor annyiért. Nem hasonlót, ugyanazt. Én külföldön dolgozom, de ugyanúgy pesti boltokban is szembejönnek ugyanazok a ruhák. Az utolsó varrásig ugyanaz. Egyszerűen ugyanonnan rendelik, és belevarrják a saját cimkéjüket, majd ennek megfelelően árazzák be. Ha valaki megveszi, nagyrészt a nevet fizeti meg ami bele van írva. Ugyanazt a ruhát látom több országban több márkanévvel. Ugyanazt az utolsó varrásig. Van egy farmerdzsekim pl. amit az egyik nagyobb márka átszámítva forintba kb 25 ezerért árul. Mindig megkérdezik ott vettem? Ők is nézték, csak drága volt. Aztán mikor mondom, hogy nem, ezt ott vettem ahol dolgozom átszámítva kb 5000 forintért akkor meglepődnek. Én mondjuk a replikát se értem. Kiadnak 100 ezer forintot egy táskáért aminek az eredetije min. 800 ezer. 100 ezer rengeteg egy táskáért, azokban a körökben meg ahol van pénz eredetire, úgyis látják, hogy nem eredeti. A többiek meg kapásból mondják, hogy ez is gagyit hord. Megér ez 100 ezer forintot? Hát nekem nem.
2018. nov. 11. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!