Miért öltöznek külföldön ilyen nevetségesen? Ugye Magyarországon ez nem divat?
Figyelt kérdés
Az fiú osztálytársaim, megy úgy a fiúk nagyrésze itt totál igénytelenül öltözködik és már unom hogy egy normális fiú sincs a körömben aki ne bokánál szűkitett melegítőgatyákat hordjon, air max 95t és az idétlen pufikabátjaikat, meg a baseball sapka sem maradhat el. Anglia...2019. jan. 9. 14:47
11/18 anonim válasza:
Szerintem a meleges öltözködés rosszabb. Itt nagyon sok fiú melegesen öltözködik, de valószínűleg a nagy része heteronak vallja magát. Ha tényleg mikor kérdezik, meg is mondaná, hogy az, vállalná is, akkor nem lenne semmi baj; szóval ha meleg , és úgy öltözködik melegesen , akkor az úgy rendben van. De ha pl így próbál fölszedni csajokat az már számomra értelmezhetetlen. Szóval nem kell hangoztatnia, hogyha meleg; csak akkor tényleg vállalja is föl, és ne próbáljon alibiből barátnőket fölszedni. :) Mondom, tényleg értelmezhetetlen, és nem szokás, de ha megkérdeznénk, valszeg a nagyrésze heterónak vallaná magát azok közül a fiúk közül, akik melegesen öltözködnek. És tényleg nem bírom értelmezni. Amúgy imádom a melegeket, de ha valaki (állítólag) "heteróként" melegnek öltözik, az engem taszít, és emellett valóban, értelmezni sem bírom, de tényleg. Mert ha meleg, akkor miért lányt próbál fölszedni. És amit méginkább nem bírok értelmezni, hogy sokszor sikerül is neki:O :) :) Na de mindegy, ő dolguk. :) Bocsi, ha valakit megbántottam volna, szeretek mindenkit. :)
12/18 anonim válasza:
A XXI. században még tényleg ott tartunk, hogy "meleges öltözködés"?
13/18 anonim válasza:
Miért te döntöd el, hogy ki öltözik nevetségesen?
14/18 anonim válasza:
Nekem tetszik a mai divat, lehet megkövezni. De én legalább a saját dolgommal törődöm, én nem szólok bele, hogy kinek mit kellene vagy nem kellene hordania... You know, live and let live.
16/18 anonim válasza:
Utazz metróval. Ott sokan vannak öltönyben.
17/18 anonim válasza:
Ez a nyugati divat. Itt Németországban is dettó ugyanez megy. Lassan eléri majd Magyarországot is, ne aggódj. Farmernadrágot viselő fiút nagyon nagyon ritkán látni.
18/18 anonim válasza:
Üdv Angliában :D
Az angolok ilyenek, ez a stílusuk. Szinte nem is létezik az a sztereotípia amit az angolokról hisznek sokan, viselkedés és öltözködés terén. (A David Beckham kinézetűekre gondolok például.)
Mackó naci, air max, fű a kézben paraszt akcentussal, csúnya fogak, és üvölt róla hogy nem tisztálkodik.
Mivel fiú vagyok, sajnos hasonló véleménnyel vagyok az angol lányokról is :/
Fiatal korom óta itt élek, és két kezemen meg tudom számolni hány szép lányt láttam eddig. Míg Magyarországon elugrok a sarki boltba és máris 9-et látok 50 méterenként.
Mondjuk inkább már nem is panaszkodok, a lány osztálytársaim mind muszlimok, e
ráadásul infó szak, szóval gondolhatod ide amúgyis milyen lányok járnának😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!