Miért öltöznek külföldön ilyen nevetségesen? Ugye Magyarországon ez nem divat?
Figyelt kérdés
Az fiú osztálytársaim, megy úgy a fiúk nagyrésze itt totál igénytelenül öltözködik és már unom hogy egy normális fiú sincs a körömben aki ne bokánál szűkitett melegítőgatyákat hordjon, air max 95t és az idétlen pufikabátjaikat, meg a baseball sapka sem maradhat el. Anglia...2019. jan. 9. 14:47
1/18 anonim válasza:
Oh. Itt még az is divat emellett, hogy a zoknit felhúzzák a nadrág szàrára...
2/18 A kérdező kommentje:
És ne igyon, füvezzen, meg cigizzen...
2019. jan. 9. 14:50
3/18 A kérdező kommentje:
Otthon láttam fiúkat térdnél szaggatott farmerben ami szerintem nem néz ki rosszul, de itt egyik sem hord farmert, étterembe is hasitasiban meg melegítőkbe mennek. Itt is felszokták a fehér zoknit, persze muszáj hogy ck, nike adidas legyen, anélkül nem is zokni a zokni.
2019. jan. 9. 14:57
4/18 progizo válasza:
"Ugye Magyarországon ez nem divat?"
Még nem. De nem kizárt, hogy majd az lesz. :-( Térségünkben ugyanis minden marhaságot előbb-utóbb utánozni kezdenek, ami külföldről (főleg Nyugatról) jön, mert az "ojjan trendi".
5/18 anonim válasza:
Hát. Akkor ezek szerint a szegediek nagyon toppon vannak divat terén, mert a 12-17 év közöttieket csak ezekben látni 😂
6/18 A kérdező kommentje:
Az a baj itt a 20 éves fiúk sem különbek, ugyanez. Van tök helyes srác, de így jár.
2019. jan. 9. 15:09
7/18 anonim válasza:
Sajnos de. Haverjaim közül is többen ilyen,, egyéniségek" és ha leszólom őket, hogy hogy néznek ki akkor még én vagyok a sz@r😅.
8/18 anonim válasza:
Az élet nagy problémái. Szerintem is sokkal jobb lenne egy diktatúra. Minek az embereknek szabadság? Minek az embereknek szabad akarat? Minek az embereknek szabad véleménynyilvánítás? Az a jó, ha mindenki megfelel másoknak, nincsenek egyéniségek. Szerintem is egy afféle madáchi Falanszter lenne az ideális jövő.
9/18 anonim válasza:
Hát pedig de. Itt is ugyan így öltözködnek a fiúk.
+ előszeretettel hordjàk a hálóing szerű, térdig érő szagatott pólókat.
És az összes elhiszi magáról hogy mekkora nagy egyéniség😂
De legalàbb kezd lecsengeni ez a gusztustalan hajstílus, amikor a feje tetején meghagyja a hajàt és össze köti.😂
10/18 anonim válasza:
Hát a lányok sem dicsekedhetnek: hónaljig felrántott tüdőnadrágok, alul 20 centi szünet, 0 fokban titokzokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!