Magyarorszagon divat a melegítőnadrág?
Szerintem nagyon sokrétű a magyar öltözködés"kultúra".
Sokan igénytelennek tartják ezt és inkább kifinomultabban öltözködnek, mások kicsit "vagányabban" vagy extrábban.
A melegítőnadrág+aurmax igazából senem elegáns (sőt...), senem aranyos hatást kölcsönző, sem pedig különleges.
Inkább ilyen laza, lezser style. Sokan öltözködnek így, akik ezt preferálják vagy szimplän a kényelmet részesítik előnyben, szemben a "divattal".
Nem, nem divat "már", mert amiről te beszélsz, az kb. 20 évvel ezelőtt volt menő. Bizonyos szubkultúrákban.
Edzőterembe menet viselek melegítőruhát, illetve futáshoz. Ugyanis arra való.
Kérdező...
18 vagyok.
Én egyáltalán nem látom kifejezett divatnak. Van akin ez van, de az általában vagy sugároz valamit, vagy igénytelen. Vagy szimplán az igénytelenséget sugározza.
2es voltam.
Én is úgy látom, hogy egyre nagyobb divat.
A tinik által legtrendibbnek kikiáltott webshopoknál, pl. a Fashionnovánál is egy csomó ilyen melegítő-szerű, de mégis kicsit szexisebb kivitelű ruhadarabot látok. A Bershka is tele van velük.
Nekem személy szerint tetszenek. Már mint örülök, hogy végre kaphatók elegánsabb sportöltözékek is, nem csak az egy kaptafa uncsi termópulóverek és mackónadrágok kombója.
9-es vagyok: És hozzáteszem, hogy ezek már nem “azok” a tipikus melegítők.
Sokkal szebb, karcsúsított fazonjuk van, még a kicsit homokórásabb, nagyobb idomú lányokon is jól mutatnak.
Az Instagramon is rengetegen szelfiznek ilyen szettben.
+ Így nincs olyan nagy probléma, ha valaki felveszi utcára is.
A legtöbb ember már úgy sem tesz különbséget az utcai és az otthoni szerelések között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!