Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 20 ezerért ballagásra varratva...

20 ezerért ballagásra varratva kosztüm blúzzal reális ár?

Figyelt kérdés
2008. nov. 7. 15:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%
nem átbaszás! ennyibe kerül! Sőt! ez egy egész jó ár,ha a blúz is benne van! ázsia centerben kosztüm legolcsóbb 14ezer! és ha varratjátok,akkor valószínüleg jó minőségű anyagból készül és nem fog lifegni,hanem úgy áll majd ahogy kell.
2008. nov. 25. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fenét nem átbaszás! Akkor mint annak a rendje! A Pierre Cardin kösztümöm került ennyibe!!!
2008. nov. 25. 21:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Na, kész lett. Szerintem nagy átbaszás! 20 ezerért már olyan szép márkásakat láttam itt neten, hogy csak na! Vagy ha egy nívósabb divatüzletben veszek egy blúzt, nadrágot, és egy blézert na még az is kijött volna ennyiből. Kár volt kifizetni, dehát egyedül lázadni... a nadrág nagyon vékony, olyan amit a piacon 1-2 ezerért osztogatnak, a blézer csúnyán elszabott, hosszú lett, tramplis. Még a zseb is csak dísz rajta, azt hittem, lehidalok. A blúz meg valami kriminális. Pocsék műszálas anyaga van! Azt hittem, legalább szép selyem, mint amiket 3-4 ezerért megveszek a plázákban. A fenéket! Száll tőle a hajam, ha egy kicsit beleakadnék, már bomlana az egész anyag, az sem épp egy csinos darab, a mellemnél van az utolsó gomb (ami egy ilye elegáns blúzhoz képest igen gusztustalan műanyaggomb, nem egy szép darab) szóval mellkidobós eléggé. Még jó, hogy életemben nem hordok olyasmit. De tudjátok mit? Nem érdekel! ennyijük legyen. Úgyse veszem fel többször, mint ahányszor kell. Undorító... Ha gondoljátok, majd küldök képet, akit érdekel. Na csak ennyit akartam. És köszönök minden választ, mindet hasznosra értékeltem!!!!
2008. dec. 28. 15:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Én megnézném ezt a 20 ezres kosztümöt, feltölthetnéd...
2009. jan. 2. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!