20 ezerért ballagásra varratva kosztüm blúzzal reális ár?
Varratni nagyon drága
Az én varrónőm öt és félből hoz ki egy kösztümöt, a blúz kb 2000 ft. 20 rongyért én a levi s boltban vettem kosztümöt.
Sajnos én is így jártam... Ronda színű kosztümünk volt, amit soha az életben nem vettem fel a ballagás után, és 16ezer Ft-ot fizettünk érte. Egyik "kedves osztálytársam" anyukája varrta a ruhákat... azért ez sem semmi...
Szóval a kérdésedre válaszolva, igen nagyon drága! Szerintem állj ki magadért!
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok, csak ofő már eldöntötte ezt. :( és 5 ezer forintért vették le a méretet, míg ki nem fizetted, addig nem mértek le.
Utolsó hozzászóló: ez azért nagyon durva... hogy így átvágni valakit. :S holott azért nem ezt várná az ember egy osztálytársa anyjától, hisz közös érdek, ááá...
nekünk 3 éve volt a blúz 2000 + a kosztüm+naci 4000 körül... érettségin volt rajtam utoljára :)
20 ezerért már kapsz egy kisestélyit..:S amit legalább több helyre is felvehetsz (színház, bankett, fogadások, esküvő, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!