Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy álltok ezekkel a cipőkkel?

Hogy álltok ezekkel a cipőkkel?

Figyelt kérdés

13 éves srác vagyok. Tetszenek a tornacipők, de a varratok és a kinézet miatt nem jönnek be a kínai gagyik. És megtetszett a Converse Chuck Taylor All★Star Core.

(Sima)

[link]

Csak vörös kis karikákkal ott a fűzőknél, és ott a talprrésznél egy vörös csík (de nem vöröscsillagos. (I'm not communist :))

De akár egy ilyen:

[link]

Csak kék csillaggal (a logonál).

Hozzáteszem: semmi divat, meg emo, és egyéb ilyen dolog nem érdekel, csak úgy tetszik.

Szerintetek jó való lenne ilyesmi nekem?

(Picit kell melóznom, szüleim mondták (nem itthon.))

Szerintetek jók ezek a cipők?

Matricázott tornacipő véleménnyel voltam vele én is, de beleszerettem ebbe a cipőbe.

Üdv!

2010. jún. 28. 22:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, ti hol vesztek kínai tornacipőt, de én lány vagyok, egyszer táncoltam benne, utána hordtam még két hetet, és kettétört a talpa, pedig nem vagyok egy vadállat... A Converse-em meg hat évig bírta. Na ez a különbség a kínai tornacipő meg a Converse között. Szerintem kevésbé éri meg folyton 600-700 forintokért megvenni a kínai tornacipőt, ami mellesleg többnyire elég igénytelenül néz ki, minthogy egyszer kicsit szívni a fogad, és beruházni egy drágábbra. A Deichmann tornacipőknél ugyanez, csak ott már 3000-4000 forintot dobsz ki arra, hogy két hét alatt szétszakadjon az oldala. Nem a 6000 forintos ukrán csempész "Converse-t" kell megvenni, és akkor nem fog hamar szétjönni (és mielőtt jönnének a támadások, közel sem vagyok gazdag, csak tudok spórolni, és dolgozom is.)
2010. jún. 29. 10:56
 12/22 anonim ***** válasza:
szerintem mind a kettő tök jó:D
2010. jún. 29. 11:25
 13/22 anonim ***** válasza:
a második a Kurt Cobain-es. ha szereted a Nirvánát, akkor AAAAZTT!!!!  :)
2010. jún. 29. 11:28
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Nirvana rajongó, de jó zene szerintem. Nekem az ilyen egyszerű rapperes stílusú jön be, valamiért tetszik az a 2 fajta. Nézelődök a Converse honlapján milyenek vannak még.
2010. jún. 29. 12:42
 15/22 A kérdező kommentje:

Ja, de csak 15-16 ezret tudok kiadni egy ilyen cipőre.

És igen, u.előtt válaszoló, elég igénytelen egy gagyi kínai tornacipő.

De ezt fogta ki a Converse, mert sokan hordták az ilyen tornacipőket, mert elég lazán mutatott.

(Olyan 2002 óta a Nike egyik kisebb vállalata a Converse (még mielőtt leszólná valaki.).

Remélem az enyém is sokáig fogja bírni majd. :)

2010. jún. 29. 12:44
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 2 éves Converse csukám , csak ki kell mosni , és úgy nézki , mint az új :D Imádom :D Tök kényelmes :D Mondjuk én akciósan vettem 10e FT-ért :D

14/F

2010. jún. 29. 18:39
 17/22 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Nem vagyok Nirvana rajongó, de jó zene szerintem. Nekem az ilyen egyszerű rapperes stílusú jön be, valamiért tetszik az a 2 fajta. Nézelődök a Converse honlapján milyenek vannak még."

hogyha nem vagy kifejezetten oda a Nirvanáért, akkor szerintem inkább ne vedd azt meg. (:

az egyszerű fehér ellen annyi szól, hogy nálunk Debrecenben mindenki ilyet hord.

2010. jún. 29. 20:23
 18/22 A kérdező kommentje:

Nekem a fekete cipő, plusz fekete cérnás (nem látszik annyira sima tornacipőnek) és azok a piros karikák.

Amúgy nem tudtam, hogy K. Cobain cipő, csak miután szólt egy válaszoló, akkor néztem meg jobban. Csak az az egyszerű feliratozás tetszett meg rajta.

2010. jún. 29. 22:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Feketét vegyél, semmiképp ne mintásat!!! Azok nagyon gagyin néznek ki szerintem. A legtöbb. (fiúkon)
2010. júl. 1. 13:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Amúgy nem tudtam, hogy K. Cobain cipő, csak miután szólt egy válaszoló, akkor néztem meg jobban. Csak az az egyszerű feliratozás tetszett meg rajta."

én voltam az, ez a 3. válaszom ide. :D:D

2010. júl. 1. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!