Hogy álltok ezekkel a cipőkkel?
13 éves srác vagyok. Tetszenek a tornacipők, de a varratok és a kinézet miatt nem jönnek be a kínai gagyik. És megtetszett a Converse Chuck Taylor All★Star Core.
(Sima)
Csak vörös kis karikákkal ott a fűzőknél, és ott a talprrésznél egy vörös csík (de nem vöröscsillagos. (I'm not communist :))
De akár egy ilyen:
Csak kék csillaggal (a logonál).
Hozzáteszem: semmi divat, meg emo, és egyéb ilyen dolog nem érdekel, csak úgy tetszik.
Szerintetek jó való lenne ilyesmi nekem?
(Picit kell melóznom, szüleim mondták (nem itthon.))
Szerintetek jók ezek a cipők?
Matricázott tornacipő véleménnyel voltam vele én is, de beleszerettem ebbe a cipőbe.
Üdv!
Ja, de csak 15-16 ezret tudok kiadni egy ilyen cipőre.
És igen, u.előtt válaszoló, elég igénytelen egy gagyi kínai tornacipő.
De ezt fogta ki a Converse, mert sokan hordták az ilyen tornacipőket, mert elég lazán mutatott.
(Olyan 2002 óta a Nike egyik kisebb vállalata a Converse (még mielőtt leszólná valaki.).
Remélem az enyém is sokáig fogja bírni majd. :)
Nekem van egy 2 éves Converse csukám , csak ki kell mosni , és úgy nézki , mint az új :D Imádom :D Tök kényelmes :D Mondjuk én akciósan vettem 10e FT-ért :D
14/F
A kérdező kommentje:
Nem vagyok Nirvana rajongó, de jó zene szerintem. Nekem az ilyen egyszerű rapperes stílusú jön be, valamiért tetszik az a 2 fajta. Nézelődök a Converse honlapján milyenek vannak még."
hogyha nem vagy kifejezetten oda a Nirvanáért, akkor szerintem inkább ne vedd azt meg. (:
az egyszerű fehér ellen annyi szól, hogy nálunk Debrecenben mindenki ilyet hord.
Nekem a fekete cipő, plusz fekete cérnás (nem látszik annyira sima tornacipőnek) és azok a piros karikák.
Amúgy nem tudtam, hogy K. Cobain cipő, csak miután szólt egy válaszoló, akkor néztem meg jobban. Csak az az egyszerű feliratozás tetszett meg rajta.
Amúgy nem tudtam, hogy K. Cobain cipő, csak miután szólt egy válaszoló, akkor néztem meg jobban. Csak az az egyszerű feliratozás tetszett meg rajta."
én voltam az, ez a 3. válaszom ide. :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!