Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen ruhát még fel lehet...

Egy ilyen ruhát még fel lehet venni ősszel ezekkel (lent)?

Figyelt kérdés

Szóval pl. egy citromsárga leggingsel és egy fekete boleróval, vagy fordítva?

Mert még csak most rendeltem meg és nem az évszakra való tekintettel, hanem mert nagy Jane Norman ruha gyűjtő vagyok. De arra gondoltam, felvenném hűvösebb napokon is az imént említett módon.

Nem lennék túl fura? :)

[link]

2011. szept. 28. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha én akarnám felvenni, a boleró és a leggings is sárga lenne. Visszafogott sárga. Én szeretek színesen öltözni, egyáltalán nem lennél fura.
2011. szept. 28. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:

de mért pont citromsárgával?! Inkább feketével.

De am amilyen meleg volt ma is simán felveheted.

2011. szept. 28. 17:10
 3/9 A kérdező kommentje:

Még nem érkezett meg, kb 2 hét múlva fog legkésőbb, akkor meg már október és hűvösebb is lesz. Nem a színesség miatt kérdeztem a furcsaságot, hanem hogy nem túl kirívó-e ha egy nyári ruhát melegebb "kiegészítő" ruhákkal hűbösebb időben is hordok? :) Mert általában ruhában járok ilyenkor is, de őszi ruhában (hosszú ujj, gyapjú anyag stb.).

Ja és azért citrom, hogy legalább az egyik menjen a virág színéhez. :)

2011. szept. 28. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem nem lenne fura, de szerintem a félcipőkhöz hideg van =)...

én egy cicanadrággal és csizmával felvenném, de az is attól függ, mert ha a ruha térd alá érő, akkor béna, ha rövidebb, akkor még esetleg jól néz ki =)

2011. szept. 28. 17:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem kérdeztem a hosszát sajnos, de ahogy elnézem - eddigi tapasztalataim szerint - ez legalább térdig ér, annál biztosan nem rövidebb...
2011. szept. 28. 17:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Ved fel jó fog kinézni,de faluba laksz akkor nem (sok a vén hárpia)
2011. szept. 28. 19:29
 7/9 A kérdező kommentje:

:DD Honnan tudod hogy faluban lakom? Bár tényleg így van, nem nagyon járok itt sehová. Ha kimozdulok, akkor a környező városokba megyek, itt tulajdonképpen nem is nagyon ismernek arcról...

Te tapasztalatból írtad a hárpiaságot? Ha igen, ne foglalkozz velük, ugyan kit érdekelnek ők már.... :D

2011. szept. 28. 19:37
 8/9 ívy1 ***** válasza:
Ha az időjárás engedné,én felvenném de inkább fekete cicanacival.
2011. szept. 29. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy egy kicsit nyárias. DE leggingsel lehet hogy jól nézne ki.
2011. szept. 29. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!