Hogy álltok ezekkel a cipőkkel?
13 éves srác vagyok. Tetszenek a tornacipők, de a varratok és a kinézet miatt nem jönnek be a kínai gagyik. És megtetszett a Converse Chuck Taylor All★Star Core.
(Sima)
Csak vörös kis karikákkal ott a fűzőknél, és ott a talprrésznél egy vörös csík (de nem vöröscsillagos. (I'm not communist :))
De akár egy ilyen:
Csak kék csillaggal (a logonál).
Hozzáteszem: semmi divat, meg emo, és egyéb ilyen dolog nem érdekel, csak úgy tetszik.
Szerintetek jó való lenne ilyesmi nekem?
(Picit kell melóznom, szüleim mondták (nem itthon.))
Szerintetek jók ezek a cipők?
Matricázott tornacipő véleménnyel voltam vele én is, de beleszerettem ebbe a cipőbe.
Üdv!
Nem focizni akarok benne, meg ilyesmi.
Van még ezen kívül 3 cipőm ígyis: Nike deszkás, Nike Tiempo teremcipő meg egy laza utcai. :)
Ez csak egy olyan "megyek erre-arra, ahol sok emberkének tetszik", akkor ezt felveszem. Mert pl. faluban lakom...
Mert a tornacipő nem tetszik, de a Converse márkára többen felfigyelnek.
Kb ennyi.
Ugye te nem lila/királykék/piros csőgatyás divatmajom vagy?
Akiktől a jóízlésű 15 évnél idősebb lányok kidobják a rókát?
Amúgy persze, ha tetszik ez, vedd meg. A te pénzed, arra szórod el amire csak te akarod. Ha értelmesebbre nem tudod költeni :)
Mivel hiába írják többen, hogy egy szar a Converse és még csak nem is néz ki jól, mert Te úgyis meg akarod venni, akkor nem értem minek tetted fel a kérdést?
Elmész, megveszed és gizda leszel, pont mint a többi 8753875 srác az országban :D
25, L
ez sokkal jobb szerintem
naon tetszik (L) :)
nekem van egy sima fekete és egy ehhez hasonló mintás(mindkettőt szeretem)
amúgy azt válaszd, amelyik Neked tetszik és jól is áll XD
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!