Ti is úgy látjátok, a fővárosban kevésbé felületesek az emberek, ami az öltözködést illeti?
Ez így van, nagyvárosokban mindenféle ember megfordul, így én már semmin nem lepődök meg. (na jó, azért igen:D)
Ebből kifolyólag mintha elfogadóbbak is lennének az emberek. Jó dolog, ha nem a külső alapján ítélnek.
Tegnap is hasonlót tapasztaltam. Egy hosszú kerékpározás után beugrottam a székesfehérvári Burger Kingbe, tipikus sportöltözékben: párnázott melegítőnadrág + kínai bringás mez, amelyen nem különösebben feltűnően korábbról megmaradt olajszennyeződések láthatóak, amelyeket sajnos nem tudtam 100%-ban kimosni belőle.
Többen is alaposan megnéztek - mivel véleményem szerint semmi más különös nem volt rajtam, csak arra tudok gondolni, hogy az öltözékem bámulták. Az a vicc, hogy nem is igazán jól öltözött emberekről volt szó.
Biztos vagyok benne, hogy a Blaha Lujza téri BK-ben ilyen nem fordult volna elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!