Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti is úgy látjátok, a fővárosb...

Ti is úgy látjátok, a fővárosban kevésbé felületesek az emberek, ami az öltözködést illeti?

Figyelt kérdés
Ahol én lakom vidéken (ami nem egy utolsó határmenti zsákfalu, hanem egy megyeszékhely) a rokonság, az ismerősök és a látásból ismert emberek rendre beszólogatnak vagy csúnyán néznek rám egy-egy, szerintem teljesen átlagos ruhadarabom miatt, evvel szemben Budapesten simán végezhetem a nagy bevásárlást szakadt melegítőben meg ezer éve elnyűtt pulcsiban, a kutyát nem érdekli.
2019. jan. 2. 16:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%

Ez így van, nagyvárosokban mindenféle ember megfordul, így én már semmin nem lepődök meg. (na jó, azért igen:D)

Ebből kifolyólag mintha elfogadóbbak is lennének az emberek. Jó dolog, ha nem a külső alapján ítélnek.

2019. febr. 1. 20:11
 12/16 A kérdező kommentje:

Tegnap is hasonlót tapasztaltam. Egy hosszú kerékpározás után beugrottam a székesfehérvári Burger Kingbe, tipikus sportöltözékben: párnázott melegítőnadrág + kínai bringás mez, amelyen nem különösebben feltűnően korábbról megmaradt olajszennyeződések láthatóak, amelyeket sajnos nem tudtam 100%-ban kimosni belőle.

Többen is alaposan megnéztek - mivel véleményem szerint semmi más különös nem volt rajtam, csak arra tudok gondolni, hogy az öltözékem bámulták. Az a vicc, hogy nem is igazán jól öltözött emberekről volt szó.

Biztos vagyok benne, hogy a Blaha Lujza téri BK-ben ilyen nem fordult volna elő.

2019. máj. 12. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem értek egyet. Budapesten még bőven találkozni vizslatással, szúrós tekintettel, vagy azzal hogy kinevetnek. Férfiként én ezt tapasztalom. Ez akkor jellemző, ha beszűkül a tér, például egy metró, egy rendezvény, egy mozi előtere. Jobban szem előtt vagy.
2019. máj. 12. 15:21
 14/16 anonim ***** válasza:
55%
Én is vidéki vagyok, de Budapesten is laktam már, szerintem is jóval elfogadóbbak ott minden tekintetben, hisz annyi ember él ott, és így épp oly sokféle egyéniség is van. Én itthon nem merem túlextrázni a kinézetem, mert képesek miatta kinézni...
2019. máj. 12. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a sok ember közt Budapesten könnyebb elvegyülni is.
2019. máj. 12. 15:48
 16/16 anonim ***** válasza:
A kérdező hozzászólására: megyeszékhely ide vagy oda, a Szfváriak szerintem mindig is konzervatívak voltak. Ott tanultam, azután pedig Pesten, majd Berlinbe mentem ki, és amikor hazajöttem, Fehérváron kezdtem el dolgozni. A berlini mentalitás után nagyon más volt Fehérvár...
2019. máj. 12. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!