Elsősorban pedagógusokra lennék kíváncsi: Hogyan oldjátok meg az öltözködést hogy csinosak is legyetek, de mégis praktikus és kényelmes is legyen? Vagy külön ruhatáratok van?
Először is szeretem óvónőként a munkám (minden nehézség ellenére persze). És egyébként nem követem túlzottan a divatot, inkább arra szoktam figyelni, hogy a személyiségemet tükrözze. De szeretnék most már azért csinosan öltözni, de egy ilyen munkahelyen ezt nem lehet annyira kivitelezni, gondolok arra, hogy festékes, koszos, taknyos lesz a ruha (nem egyszer fordult velem elő). Ti ezt hogyan oldjátok meg? Vásároltok külön óvodába is ruhát meg azon kívül is? A neten nem nagyon látok semmi inspirációt inkább irodai (Business) összeállításokat.
27/L
Egyszerű skinny farmerben és szép blúzban is lehetsz csinos. Aki igazán szép, az egy zsákban is jól néz ki amúgy.
Esetleg úgy tudnád megoldani a fent leírtakon kívül még, hogy viszel váltóruhát az oviba, és ott átöltözöl. Anyukám is óvónő.
Nekem a "régebbi" - de még amúgy teljesen hordható - dolgaim vannak - Kinderkrippében dolgozom (bölcsi).
Szeretem, kényelmes, de nem bánom, ha ne adj' Isten ráborítja valamelyik gyerek a kakaót, vagy "nemjönki"-foltossá válik, stb.
Ami alap: gatyóban járok - hosszú-rövid, mert ezerszer praktikusabb -, az imádott ruhák-szoknyák a hétköznapi viseletek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!