Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elsősorban pedagógusokra...

Elsősorban pedagógusokra lennék kíváncsi: Hogyan oldjátok meg az öltözködést hogy csinosak is legyetek, de mégis praktikus és kényelmes is legyen? Vagy külön ruhatáratok van?

Figyelt kérdés

Először is szeretem óvónőként a munkám (minden nehézség ellenére persze). És egyébként nem követem túlzottan a divatot, inkább arra szoktam figyelni, hogy a személyiségemet tükrözze. De szeretnék most már azért csinosan öltözni, de egy ilyen munkahelyen ezt nem lehet annyira kivitelezni, gondolok arra, hogy festékes, koszos, taknyos lesz a ruha (nem egyszer fordult velem elő). Ti ezt hogyan oldjátok meg? Vásároltok külön óvodába is ruhát meg azon kívül is? A neten nem nagyon látok semmi inspirációt inkább irodai (Business) összeállításokat.

27/L

2018. jún. 24. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Középiskolában tanítok, ott nem fordulnak elő ilyen balesetek. Egyébként semmi különöset nem veszek fel a hétköznapokra, mert rohangálok egész nap, általában farmert egy szép blúzzal, fülbevalóval.
2018. jún. 24. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű skinny farmerben és szép blúzban is lehetsz csinos. Aki igazán szép, az egy zsákban is jól néz ki amúgy.

Esetleg úgy tudnád megoldani a fent leírtakon kívül még, hogy viszel váltóruhát az oviba, és ott átöltözöl. Anyukám is óvónő.

2018. jún. 24. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a "régebbi" - de még amúgy teljesen hordható - dolgaim vannak - Kinderkrippében dolgozom (bölcsi).

Szeretem, kényelmes, de nem bánom, ha ne adj' Isten ráborítja valamelyik gyerek a kakaót, vagy "nemjönki"-foltossá válik, stb.

Ami alap: gatyóban járok - hosszú-rövid, mert ezerszer praktikusabb -, az imádott ruhák-szoknyák a hétköznapi viseletek. :)

2018. jún. 25. 13:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igen erre voltam kíváncsi, mert a munkahelyen a kényelmet szeretem, de sajnos azt veszem észre magamon hogy ez a kényelem átragad sajnos a hétköznapokon is,"elfelejtek" csinosabban öltözni.
2018. jún. 25. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem anyukám óvónő. Ő is és a munkatársainak a 90%-a úgy csinálják, hogy visznek váltóruhát. Ott általában egy melegítőben/leggingsben vagy max. farmerben és egy pólóban vannak, majd ha végeztek, akkor átöltöznek és akkor már csinosabb cuccokat is fel tudnak venni. Van egy munkatársa, aki eleinte mindig csinosan kiöltözött az oviba is, de hamar leszokott róla pont amiatt, amit te is írtál, mert a nap végére tiszta retek lett a ruhája (festék, sár, homok, takony, kaja stb., minden) és azért nem mindegy, hogy az egyik kedvenc, drága, nagyon szép ruhád megy tönkre vagy egy kifejezetten munkába szánt egyszerű póló, nadrág, amiből még bármikor tudsz venni újat.
2018. jún. 25. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!