Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ronda, férfiatlan fiúnak...

Egy ronda, férfiatlan fiúnak milyen öltözködést javasoltok, ami dobna kicsit rajta?

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Mit takar hogy férfiatlan?
2018. aug. 15. 21:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincsenek markáns, férfias arcvonásai és jellemileg sem magabiztos, határozott.
2018. aug. 15. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Nem öltözködést javasolnék először, hanem hogy tegye rendbe magát fejben.

Ha magadról így beszélsz, az baj. Szerezz önbizalmat, ha akarod elmondom én hogy tettem. Próbáld meg nem így látni magad, mert ha te is lenézed magad, mit vársz a többiek hogy tekintsenek rád?

De hogy a kérdésre is válaszoljak: Hordj sok feketét. De tényleg sokat. A mindenféle random minták meg rikító szinek gyerekes képet alkotnak. Második tippem, hogy rétegezz. Itt jön az ősz, pont jó erre. Pl ha van rajtadegy fekete póló, és felveszel egy bőr/bomber/farmer dzsekit, struktúrát ad a testednek, főleg ha kihúzod magad.

Én is pont olyan voltam mint te, de ki tudtam lépni szerencsére az önpusztító körből.

2018. aug. 15. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok, az lemaradt hogy miért hordj sok feketét: szofisztikáltabbnak, és érettebbnek fogsz tűnni, nem veszi el minden random szín, dizájn, minta a figyelmet, hanem letisztult, szép lesz a kinézeted.
2018. aug. 15. 21:50
 5/9 anonim válasza:
Én lány vagyok, nekem nagyon bejön, ha egy srác pl. úgy hord ingeket, hogy van rajta egy póló, az ing pedig rajta és nincs begombolva, plusz a bőrdzseki és a fekete tényleg jó ötlet :P Ha szeretnél, küldj képet privátban, és szerintem több dolgot is tudok mondani.
2018. aug. 15. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Legyél elegáns, ugyanis a lazaság ront a helyzeten. Lapozd a divatmagazinokat és keresd meg hogy éppen mi a menő.

Saját tapasztalat.)

2018. aug. 15. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Ahogy már írták, fekete, egyébk sötét, földes színek.

A rétegezés is jó, ad formát a testednek, kihangsúlyozhatod, ami előnyös, pl, skinny farmerrel és egy bomber dzsekivel. Ne félj a testhezálóbb cuccoktól húzd ki magad.

Az is érettebbnek mutat, ha mindig figyelsz rá, hogy vasalva legyen a ruhád és tiszta legyen, különösen a cipőd.

De tényleg a magabiztosság tesz tényleg férfiassá.

2018. aug. 15. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
A "férfiasság" csak egy társadalmi elvárás. Ne változz meg, légy önmagad.
2018. aug. 16. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Én semmit nem javaslok, ugyanaz vagyok mint te, max annyit hogy öltözz ahogy akarsz, másnak viszont felesleges, nőd nem lesz ettől.
2018. aug. 20. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!