Egy ronda, férfiatlan fiúnak milyen öltözködést javasoltok, ami dobna kicsit rajta?
Nem öltözködést javasolnék először, hanem hogy tegye rendbe magát fejben.
Ha magadról így beszélsz, az baj. Szerezz önbizalmat, ha akarod elmondom én hogy tettem. Próbáld meg nem így látni magad, mert ha te is lenézed magad, mit vársz a többiek hogy tekintsenek rád?
De hogy a kérdésre is válaszoljak: Hordj sok feketét. De tényleg sokat. A mindenféle random minták meg rikító szinek gyerekes képet alkotnak. Második tippem, hogy rétegezz. Itt jön az ősz, pont jó erre. Pl ha van rajtadegy fekete póló, és felveszel egy bőr/bomber/farmer dzsekit, struktúrát ad a testednek, főleg ha kihúzod magad.
Én is pont olyan voltam mint te, de ki tudtam lépni szerencsére az önpusztító körből.
Legyél elegáns, ugyanis a lazaság ront a helyzeten. Lapozd a divatmagazinokat és keresd meg hogy éppen mi a menő.
Saját tapasztalat.)
Ahogy már írták, fekete, egyébk sötét, földes színek.
A rétegezés is jó, ad formát a testednek, kihangsúlyozhatod, ami előnyös, pl, skinny farmerrel és egy bomber dzsekivel. Ne félj a testhezálóbb cuccoktól húzd ki magad.
Az is érettebbnek mutat, ha mindig figyelsz rá, hogy vasalva legyen a ruhád és tiszta legyen, különösen a cipőd.
De tényleg a magabiztosság tesz tényleg férfiassá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!